Манікюр 2020: стильний весняний френч

Майстри манікюру відносять френч до одних з найбільш актуальних ідей манікюру, який протягом довгого часу не здає своїх лідируючих позицій.

Класика французького дизайну в весняному манікюрі постане в більш ускладненій техніці. Ви можете сміливо використовувати блискітки і каміння, експериментувати з оригінальними колірними поєднаннями і фактурами, доповнювати дизайн геометричними або квітковими мотивами, а також застосовувати багато інших цікавих ідей, які обов’язково припадуть вам до смаку.

Варіанти смужок френча порадують не тільки класичним способом виконання. Трикутні і квадратні посмішки, скошені кінчики дуже актуальні для цього модного сезону.

Можна виділяти акцентні пальчики малюнком або елементами декору, поєднувати місячний і французький манікюр одночасно, покривати нігтики яскравим лаком або зупиняти свій вибір на матовому дизайні. Головне – не перестаратися і зберегти нотки жіночності і природності, що є основою всіх модних віянь цієї весни.

Крім неймовірної витонченості французький манікюр володіє просто унікальною здатністю ідеально виглядати на нігтьових пластинах будь-якої довжини і форми. Винятком можуть стати лише дуже коротенькі нігтики, на яких дуже складно виконувати окантовку. А ось кінчик нігтя, що виступає на 2 мм через край пальчика, вважається майстрами оптимальним.

Нігтики середньої довжини квадратної або овальної форми – ідеальний варіант для манікюру френч, але не варто поспішати прощатися з гострими або довгими нігтями. Один з варіантів цікавого весняного французького дизайну чудово прикрасить ваші пальчики.

Майстри манікюру пропонують ніжні персикові, абрикосові, рожеві і бежеві півтони з класичною овальної посмішкою для манікюру коротких нігтьових пластин. Середня довжина завдяки своїй універсальності дозволяє сміливо використовувати найрізноманітніші форми і забарвлення.

Довгі і гострі нігті вимагають особливого підходу до себе і відповідно підвищеної уваги. Віддайте перевагу такому дизайну, який здатний згладити якусь агресивність і зробити манікюр м’якшим і ніжнішим.

Поєднання напівпрозорого лаку пастельної колірної гами з білим кінчиком нігтя є класичним французьким манікюром, універсальним, таким, що підходить до будь-якого образу. Для весни 2020 дизайнери рекомендують не тільки доповнювати нігтики блискучими елементами декору і використовувати малюнки.

Ви можете оформити лінію посмішки чітким півколом, зробити її V-подібною чи взагалі ідеально прямою. Також дуже актуально зробити смугу на кінчиках пластин злегка розмитою, виконавши її в плавних переходах технік градієнт або омбре.

Варіант кольорового французького дизайну відмінно порадує тих, хто любить френч, але злегка втомився від строгості і одноманітності. Яскраві нігтики чудово доповнять весняний образ. Райдужні кінчики, розфарбовані яскравими кольорами, на нейтральній нігтьовій пластині стануть прекрасним варіантом.

Також дуже оригінально прикрасить ручки сталевий відблиск нігтиків, якого можна досягти за допомогою великої кількості блискіток або фольги. А експериментальне поєднання контрастних кольорів відтепер ввається не поганим тоном, а відмінною модною ідеєю!

Такий френч прекрасно поєднується з різноманітними малюнками і декором. Обмежень в цьому випадку просто немає. Головне не перевантажте нігтики дизайном і насолоджуйтеся ефектом.

Багато панянок віддають перевагу блискіткам в манікюрі. Дуже ефектно виглядає лінія посмішки, виконана глітером, металізованим відтінком лаку, прикрашена стразами або блискучими малюнками.

Різноманітні блискітки красиво виглядають на основі нігтьової пластини, вдало поєднуються з основним покриттям і прикрашають акцентні пальчики. Такий дизайн стане не тільки доповненням святкового образу, але й чудовою ідеєю манікюру на кожен день.

Застосування різноманітного декору дозволить не тільки підкреслити свіжість весняних фарб, але й вишукано прикрасить пальчики святковими нотками і підніме настрій. Акуратні смужки з металевим ефектом прекрасно виділять посмішку або прикрасять основне покриття.

Намистини і стрази можна викласти невеликим візерунком, застосувати на декількох пальчиках, підкреслити ними лунку або доповнити ажурний малюнок. Дуже ефектно виділить нігтики акрилова крихта або ніжна ліпнина, що є дуже затребуваним варіантом весільного манікюру френч. Вам залишається тільки озвучити досвідченому майстрові свої побажання.

Сміливі жінки можуть цієї весни підібрати для себе дуже оригінальні і незвичайні варіанти френча. Можна не тільки поєднувати яскраві кольори, але і виконати лінію посмішки “новим” способом. Спробуйте зробити френч у вигляді зубців або хвилями, застосуйте асиметричний дизайн, і результат вас приємно здивує.

Замість чітких ліній можна застосувати плавний перехід омбре, створити ефект битого скла на прозорій основі або виконати на кожному пальчику різну техніку. Вам залишається тільки трохи пофантазувати і результат не змусить себе довго чекати!

Новинки весняних ідей французького манікюру здатні підкреслити будь-який стиль і додати впевненості в собі кожній жінці. З таким манікюром будь-яка модниця буде виглядати свіжо і надовго залишиться на хвилі модних ідей 2020.

ДЖЕРЕЛОТелеграф
Поділись


Новини партнерів