5 ідей манікюру, завдяки якому нігті виглядають довшими

Щоб нігті хоча б візуально виглядали довгими, потрібно враховувати кілька факторів: форма і довжина, кутикула і колір лаку. Нігті овальної або мигдалеподібної форми автоматично витягують пальці, але тут ще має значення довжина нігтів. Дівчата, у яких короткі нігті, як правило, віддають перевагу квадратній формі – правильно роблять.

Ніколи не забувайте про пропорційність довжини і ширини нігтя. Довжина не повинна бути коротшою, ніж найширша частина по ширині нігтика. Обігніть краї пилочкою і спробуйте трохи звузити нігті з боків, щоб зробити нігтьову пластину довшою.

Потім відштовхніть назад кутикулу, не обрізаючи її, попередньо розмочивши пальці у ванні. Після виконання такої нехитрої процедури буде помітно, що з’явилася додаткова довжина від основи нігтя.

Ключ у візуальному подовженні полягає ще і в тому, що потрібно вибирати правильний колір лаку в залежності від відтінку твоєї шкіри. Якщо шкіра теплого бронзового тону, то уникайте пурпурних і сірих відтінків на користь коралових з теплим червоним підтоном. Для холодного, синюватого тону шкіри кращим рішенням стане червоний лак холодного тону, а в стоп-лист потраплять бірюзові відтінки. Або взагалі використовуйте прозорий лак. З «оголеною» нігтьової пластиною пальці візуально подовжуються. Але є ще парочка способів зробити нігті довшимие за допомогою лаку”.

Нюдові та пастельні відтінки лаку

Рожево-бежевий відтінок лаку стане незамінним для дівчат зі світлою шкірою, більш жовтуватий колір лаку – для тих, хто злегка засмаг, а колір карамелі – для темної шкіри. Справа в тому, що такі тони візуально продовжують твій тон шкіри. Почніть наносити лак просто з центру нігтьової пластини, пересуваючи його ближче до основи і повільно переміщаючи кисть до краю.

Білий лак це найгірше рішення для коротких нігтів, тому намагайтеся його уникати.

Темні відтінки лаку

Існує помилкова думка, що темні кольори лаку можуть собі дозволити тільки дівчата з довгими нігтями. Насправді, наприклад, смарагдовий відтінок лаку може подовжити і короткі нігті. Вибирайте відтінки темно-синього, бордового або навіть чорного кольору, але пам’ятайте, що темний лак привертає увагу до форми нігтів. Порада: потрібно залишити ненафарбованими пару міліметрів з боків нігтя. Таким чином буде створюватися ілюзія більш тонких нігтів, в той час як бічні сторони будуть зливатися з пальцями.

Манікюр у формі місяця

Один з наймодніших манікюрів, який візуально подовжить нігті, – внутрішнє півколо або лунка (манікюр у формі місяця). На внутрішніх кутах нігтів поруч з кутикулою залишаємо півколо, зафарбовуючи його прозорим, світлим або блискучим лаком. Потім створюємо контраст з яскравими кольорами на решті поверхні нігтя, завдяки чому вони будуть здаватися довшими.

Французький манікюр

По-перше, французький манікюр завжди виглядає акуратно і жіночно. По-друге, він подовжує нігті (те, що нам потрібно). По-третє, ви можете поекспериментувати з різними варіантами на тему французького манікюру. Наприклад, використовувати будь-які комбінації кольорів. Основа може бути білою, бежевою або прозорою, а кінчик – кольоровим (контрастним). При цьому не обов’язково малювати тонку лінію по краю нігтя, замінивши її на кілька точок. До речі, вони не повинні бути одного кольору.

Деталі

Малюнки, стрази – все це може зіграти тобі на руку, подовживши нігтьову пластину, але тут головне – не перестаратися з їх кількістю. Наприклад, кілька крихітних точок, які починаються від основи і піднімаються до середини, теж подовжать нігті. Не варто забувати і про модні в цьому році вертикальні смуги – їх може бути по одній або декілька на одному нігті. Найважливіше – створити контраст між основним кольором лаку і смужками, щоб вони не зливалися. Як варіант, ви можете «накреслити» діагональні лінії, які теж подовжують короткі нігті.

Поділись


Новини партнерів