Об’ємні губи за 10 хвилин: приголомшливі вправи!

Збільшення губ у хірурга або косметолога має серйозні ризики для здоров’я і часто не виправдовує очікування. Але є природні і абсолютно безпечні методи, здатні змінити зовнішність на краще. Наприклад, зробити губи більш пухкими і соковитими допоможе нескладна гімнастика. Всього за 10 хвилин в день ви зміцните лицьові м’язи і додасте об’єму вашим губам, пише Жіночий Світ.

Перший місяць слід робити лицьову гімнастику щодня, краще – два рази на день, витрачаючи на кожен підхід одну або дві хвилини. Після отримання стійкого результату, буде достатньо повторювати зарядку два-три рази на тиждень, щоб підтримати форму і тонус м’язів.

Перед виконанням гімнастики, рекомендується ретельно очистити обличчя, вимити руки і прополоскати рот, спочатку теплою, потім прохолодною водою.

Вправа «Вібрація»

Набрати повітря в рот і повільно видувати з протягуванням будь-якого звуку. При цьому, вказівним пальцем злегка «підкидати» верхню частину губи до кінчика носа. Коли повітря закінчиться – знову робити вдих і продовжувати вправу.

Повторити такі ж рухи для нижньої губи. Тільки палець буде направляти її вниз, до підборіддя. Під час виконання в губах повинна відчуватися легка вібрація. Необхідно стежити, щоб щоки при виконанні вправи не напиналися.

Вправа на круговий м’яз рота

Відкрити рот у формі літери «О». Потрібно злегка натиснути вказівними пальцями на краї губ і стягувати їх назустріч одна одній. В цей час, куточки губ повинні чинити опір, намагаючись розтягнутися в посмішку. Пальці повинні натискати впевнено, але не надто сильно.

Техніка релаксації

Слід пальцем підняти верхню губу, а самою губою чинити опір і прагнути вниз. Повторювати таку ж вправу для нижньої губи: притиснути її вниз і з зусиллями намагатися підняти її вгору.

Вправа «Вісімка»

Витягнути губи вперед «трубочкою». Потім щільно стиснути і постаратися розслабити всі лицьові м’язи, які не задіяні у вправі. Не намагаючись відкрити рот, рухати губами до лівої і правої щоки, намалювати цифру «вісім».

Вправа «Сопілка»

Набрати повітря в рот, витягнути губи і різко його видихнути, як ніби потрібно задути свічку. Повільно розслабити м’язи, повернутися в початкове положення. Повторити спочатку.

Техніка «накачування»

Звести губи в поцілунок, потім розслабити і втягнути, притискаючи якомога ближче до зубів. У кожному положенні затримуватися, подумки рахуючи до десяти.

Вправа «Крик»

Притиснути губи до зубів, ніби намагаючись стримати крик. Поставити вказівні пальці до кутів рота, і намагаючись з опором, розвести їх в сторони. Подумки рахувати до п’яти і розслабляти всі м’язи.

Вправа «Красуня»

Повторити вправу з поцілунком. Але цього разу потрібно посилати їх самій собі в дзеркалі. Одна хвилина поцілунків здатна не тільки зробити рот більш пухким, але і значно підвищити свій настрій.

Поділись


Новини партнерів