9 зачісок, які будуть на піку популярності в 2020 і прикрасять будь-яку дівчину

Звичка доглядати за волоссям і змінювати зачіски дісталася нам від дуже далеких предків. Ще в Стародавній Греції жінки придумали носити чубчик, а на Сході в цей час експериментували з кольором волосся, фарбуючи його вапном, корицею та іншими підручними засобами. В наші дні зміна зачіски – відмінний спосіб стати впевненішою в собі і підняти собі настрій, дивлячись в дзеркало, пише Жіночий Світ.

Ми з’ясували, які тренди будуть панувати в цьому році, і тепер готові поділитися з вами списком стильних зачісок і видів фарбування на будь-який смак.

1. Градієнтне фарбування

Ця техніка схожа на омбре; різниця лише в тому, що при градієнтному фарбуванні колір плавно переходить з одного в інший. Такий спосіб фарбування волосся зручний для брюнеток: корінці, що відростають, будуть не такими помітними. Зате блондинкам легше експериментувати з більш яскравими кольорами.

2. Подовжений боб

Довгий боб, або боб-каре, – це щось середнє між довгим волоссям і класичним бобом. Волосся в такій зачісці опускається нижче підборіддя, але не досягає плечей. Подовжений боб універсальний: він поєднується з будь-якою формою обличчя, підходить для будь-якого типу волосся. А ще така стрижка практична і не вимагає особливого догляду.

3. Навмисно розпатлане волосся

Нарешті зачіска, з якою ми прокидаємося вранці, входить в моду! Але на ділі все не так просто: доведеться повозитися, щоб не переступити межу між стилем і неохайністю. Власниці довгого волосся доповнюють свою розпатлану укладку банданами, збирають локони в гульку. Існують і короткі зачіски в недбалому стилі: вони, як правило, багатошарові і вимагають ретельного укладання.

4. Медові пасма

Медові відтінки були в тренді ще в минулому році і до цих пір не вийшли з моди. Пасма теплого світлого кольору допоможуть освіжити звичний образ і навіть візуально помолодшати.

5. Пастельно-рожевий відтінок

Ніжний рожевий відмінно виглядає на волоссі будь-якої довжини. Такий легкий весняний цвіт підніме настрій і підкреслить вашу романтичну натуру. Він ідеально підходить для тих, кому хочеться радикальної зміни іміджу, але фарбуватися в яскраві кольори страшнувато.

6. Дуже короткі стрижки

Мода на короткі жіночі зачіски бере початок ще в 60-х роках, і тепер вони на піку популярності. Це не дивно: за коротким волоссям легко доглядати, воно не потребує виснажливого укладання, а виглядає часто більш стильно, ніж довгі локони. Короткі зачіски давно не сприймаються суспільством як виключно хлоп’ячі: з такими стрижками можна виглядати ніжно і жіночно.

7. Кучерявий чубчик

Часто кучеряві дівчата вважають, що чубчик їм не підійде, але це не так. Чубчик правильно підібраної довжини і форми красиво обрамляє обличчя і додасть в образ родзинку. Головне – не забувати укладати волосся, щоб нова зачіска виглядала об’ємно.

8. Попелясті відтінки

Сірі відтінки волосся давно перестали асоціюватися з сивиною: все більше молодих дівчат фарбуються в такий колір і виглядають при цьому приголомшливо. Тут є простір для експериментів: можна вибрати радикальний сірий колір або ж світліші попелясті відтінки; можна доповнити зачіску синіми або рожевими тонами. Таке фарбування більше підійде блондинкам, адже воно вимагає повного освітлення волосся.

9. Вишнево-винний колір

Таке фарбування зараз на піку популярності. Це відмінна ідея для тих, хто хоче незвичайний колір волосся, але не готовий виглядати занадто помітно. Багатогранний вишнево-винний колір найповніше розкривається на довгому волоссі, але і на коротких стрижках він виглядає відмінно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів