Про те, як важко знайти «свою» косметику, знає багато хто. І в першу чергу це стосується шампунів: погано змивається, не так пахне, обтяжує волосся або навпаки – пушить їх, – подібними відгуками може «похвалитися» кожен бренд. Кожен, але не FSY!

У чому ж специфіка FSY?

У тому, що свій шампунь створюєте ви самі. Тут ви не знайдете готових формул або універсальних «шампунів від усього». Зате в цьому бренді зібрані високоякісні професійні та натуральні інгредієнти:

  • основні косметичні добавки, що відповідають за піну, стабільність, ефективність,
  • відмінні ароматичні композиції, з якими кожен може створити справжній парфумерний шедевр зі свого шампуню.

Такі шампуні були розроблені автором бренду, хіміком-технологом Лілою Ковалевською, якій просто набридли постійні проблеми з волоссям після фарбувань, укладок або інших експериментів.

Що потрібно для того, щоб створити свій шампунь?

Все простіше простого – досить зайти на сайт https://fsy.com.ua/!  А далі – давайте волю своїй фантазії.

Але не варто думати, що майстри з FSY просто намішають тобі в пляшечку все, що надумають. У компанії працюють профі, і вони створюють кожен з косметичних замовлень по особливому плану. Вам достатньо заповнити анкету на https://fsy.com.ua/shop/blank.html, вказати свої особисті дані та особливості свого волосся, щоб майстер зміг скласти формулу оптимального шампуню. А далі ви можете проявити фантазію і вказати улюблені аромати, спробувати непоєднувані поєднання або навпаки – віддати перевагу класиці, наприклад, фруктовим ароматам. І не забудьте вибрати колір під настрій!

Косметика ручної роботи не у всіх викликає довіру. Але у випадку з FSY сумнівів не буде – виробництво шампунів повністю відповідає нормам якості, а терміни виконання – всього кілька днів.

До речі, а як щодо лінійки косметики для волосся? У FSY можна замовити авторську серію шампунів і кондиціонерів / бальзамів / масок. І ціна такої пропозиції ще приємніша, ніж за один шампунь. Порадуйте себе якісним доглядом за волоссям за своїми рецептами і не забудьте замовити подарунок подрузі. Висловити любов до близьких так просто з персональними шампунями від FSY!