Що таке лікувальна косметика?

Кожна жінка після затяжної зими мріє зустріти весну у всеозброєнні: стрункою, молодою, красивою. Але як бути, якщо організму не вистачає вітамінів і мікроелементів, відповідно, шкіра і волосся знаходяться не в кращій формі? Ось тут на допомогу приходить лікувальна косметика, яку можна купити за посиланням https://edit-beauty.com.ua/volosy/.

Що ж це таке? Над створенням такої косметики косметологи трудяться разом з фармацевтами. Цей клас косметики містить в своєму складі активні компоненти, які захищають шкіру від старіння, успішно справляються з дерматологічними проблемами, допомагають уникнути впливу шкідливих факторів навколишнього середовища. Такі компоненти позитивно діють на біологічні функції шкіри.

Популярність лікувальної косметики, яка реалізується тільки через аптечні мережі, все більше зростає. Варто побоюватися підробок, в яких містяться агенти, які всього лише переносять компоненти глибоко в шкіру. Такі косметичні продукти не є лікувальними. Натуральна лікувальна косметика не тільки впливає на зовнішній вигляд шкіри і волосся, але і зачіпає, можна сказати – регенерує – їх структуру в найглибших шарах.

Щоб зрозуміти, чи справжньою є лікувальна косметика, яка знаходиться перед вами, слід уважно вивчити, що входить до її складу. Серед компонентів повинні обов’язково бути присутнім антиоксиданти, кислоти, вітаміни, ферменти і активні речовини. Наприклад, вітаміни А, С, Е допомагають шкірі впоратися зі старінням, ліпіди відновлюють пошкодження шкіри, а пантенол бере участь в метаболізмі клітин.

Лікувальна косметика – просто порятунок для людей з чутливою шкірою. Такий тип шкіри схильний до алергічних реакцій на присутні в звичайній декоративній косметиці консерванти і барвники. Лікувальні засоби по догляду за шкірою здатні заспокоїти роздратування шкірного покриву, вони, по суті, є гіпоалергенними.

Головна перевага лікувальної косметики – це її здатність доставляти в клітини поживні речовини, необхідні для клітинного самовідновлення. Лікувальна косметика дозволяє використовувати менше медикаментозних засобів. Наприклад, за допомогою лікувальної косметики можна впоратися з проблемою педикульозу, мікозів на нігтях, уникнути герпесу.

При створенні сучасної лікувальної косметики приділяють значну увагу дотриманню пропорцій лікувальних компонентів. Така косметика ні в якому разі не зашкодить шкірі і волоссю, а тільки допоможе підтримати їх в нормальному стані. Тому вона також показана і абсолютно здоровим людям.