3 експрес-маски, які врятують вашу шкіру від сухості

У кожної жінки бувають моменти, коли їй потрібно виглядати на всі 100%. Але з проблемою у вигляді сухої шкіри обличчя стикається майже кожна жінка. Постійне лущення і нерівне покриття виглядає не дуже красиво. Щоб уникнути сухості на шкірі обличчя, ми зібрали кращі експрес-маски для шкіри обличчя, які легко зробити самостійно в домашніх умовах.

Експрес-маска з вершками. Дана маска для обличчя досить добре зволожує, насичує шкіру корисними мікроелементами і позбавляє від сухості. Щоб приготувати маску на основі вершків вам знадобитися: 1 курячий або 2-3 перепелиних яєчних жовтки, слід змішати їх з 1 столовою ложкою жирних вершків. Консистенцію ретельно потрібно перемішати і нанести на очищене обличчя і шию. Тримати маску потрібно 15 хвилин, після закінчення цього часу змийте її прохолодною водою.

Експрес-маска із сиру. Якщо ви страждаєте від лущення і хочете надати обличчю більш здорового і відпочившого вигляду, тоді маска на основі сиру підійде саме вам. Для приготування маски вам знадобиться 2 столові ложки м’якого сиру, 1 столова ложка молока. Ретельно перемішайте все і нанесіть маску на 25 хвилин, потім змийте теплою водою.

Експрес-маска з банана. Така маска забезпечить вашій шкірі живлення і зволоження, зніме дискомфорт, а також продовжить молодість. Вам потрібно взяти один стиглий банан і розтерти його в пюре. Далі додайте 1 чайну ложку оливкової олії і 1 яєчний жовток. Перемішайте і нанесіть на чисту шкіру на 20 хвилин. Косметологи рекомендують робити таку маску на ніч, щоб шкіра обличчя змогла додатково насититися за допомогою нічного крему.

Джерело

Поділись


Новини партнерів