Всі плюси і мінуси татуажу губ

Татуаж або перманентний макіяж – одна з салонних процедур, яка коригує недоліки і економить час.

Чіткий контур сьогодні не в моді, а ефект “зацілованих губ” на піку популярності. Як ви вже зрозуміли, це трохи “йде врозріз” з перманентним макіяжем, але так як ця косметологічна процедура залишається затребуваною, потрібно розібрати всі плюси і мінуси.

Перманентний макіяж має підвиди і різні техніки. Наприклад, виділення контуру з растушовкою або 3D-ефектом (комбінація декількох відтінків з однієї палітри).

Як відбувається процедура?

Шкіра губ – дуже ніжна і тонка. Під верхній шар спеціальним приладом (з тонкою голкою) вводять натуральні барвники, які утворюють пігмент. Ось і вся магія! Больові відчуття знімають знеболюючі засоби. Така процедура додає насиченості і здатна виправити недоліки або замаскувати дрібні шрами.

Який вид татуажу вибрати?

Все залежить від очікуваного ефекту. Техніка розтушовування контуру і заповнення основного простору підійде для дівчат, які хочуть змінити свій натуральний відтінок губ. Тепер помаду “натурального” кольору можна не вибирати, вона і так постійно буде в вашому макіяжі. 3D-техніка дуже схожа на попередню і відрізняється тільки тим, що використовується не один відтінок. За рахунок цього створюється “гра” відблиском. Другий варіант – зробити татуаж тільки контуру. Найпопулярніший вид з яким потрібно бути максимально обережним.

Догляд за шкірою губ після татуажу

Після татуажу губ, шкіра травмується. Виникає легка припухлість і почервоніння. Відмовтеся на час від декоративної косметики і походу в місця з перепадами температур (солярій, басейн, сауна та інші). Уникайте потрапляння прямих сонячних променів і вживайте більше води. Відновлення шкіри займає близько двох тижнів, але все індивідуально. Прискорити цей процес можна за допомогою антибактеріальних мазей і протизапальних препаратів, які зможе призначити фахівець.

Татуаж губ має свої протипоказання. Серед них: онкологічні захворювання, вагітність, цукровий діабет, проблеми з кров’ю та інші. Ретельно підійдіть в вибору фахівця, саме від нього буде залежати краса ваших губ. Адже виправити недоліки буде дуже складно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів