Як відростити красиві брови

Відростити по-справжньому красиві брови, які не потребують додаткових інструментів та засобів, як показує практика, вдається лише справжнім щасливицям. Розповідаємо, як перестати сподіватися на удачу, і взяти брови в свої руки.

Малювати красиві брови сьогодні вміють всі, а от ходити з натуральними, незачепленими ні олівцем, ні тінями, ні тушшю, наважиться далеко не кожна. Але якщо ви налаштовані рішуче, то ось вам кілька практичних порад з відрощування натурально красивих брів.

Нехай ростуть!

Капітан Очевидність повідомляє: бровам потрібен час, щоб відрости. Ми знаємо, як негарно можуть відростати волоски протягом довгого часу, але тільки переживши ці «несимпатичні часи», можна обзавестися пристойними дугами. Тому тримайтеся щосили і в період росту навіть не торкайтеся до них пінцетом або воском.

Старанні дівчатка, типу Кари Делевінь або Міранди Керр знають, що є два головні принципи «вирощування» густих і об’ємних брів. Перше правило протестує проти неправомірного вищипування дрібних волосків, а друге виступає за використання сироваток, які прискорюють ріст. Останні допоможуть скоротити перехідний період.

Професіонали вперед!

Надати правильну форму бровам не так просто, як може здатися на перший погляд. Головна проблема, з якою стикаються ті, хто вирішив взяти все в свої руки, це навіть не відмінності форм правої і лівої брови, а перещипані волоски. Часто ми захоплюємося грою з пінцетом і не помічаємо, як втрачаємо половину потрібних волосків.

Професіонал не допустить такого варварства, а також підбере не універсальну, а саме вашу форму дуги, що також, швидше за все, вам не під силу.

Крім того, допомога професіонала дуже важлива на першому етапі, коли ви тільки починаєте відрощувати брови. Майстер підкаже, де і що вам можна видаляти, а куди краще навіть не торкатися пінцетом.

Ні воску і ниткам!

А якщо і вискубувати, то дуже економно. Звучить трохи революційно, але в цьому і полягає весь секрет. Якщо ви мрієте про густі і розкішні брови, перестаньте висмикувати волоски, які через таке поводження стають з часом все тоншими і непомітнішими. Останнім часом набирає обертів новий спосіб корекції брів за допомогою спеціальних бритв, які допомагають прибирати зайві волоски, не дратуючи їх цибулини і тим самим не впливаючи на ріст. Ще один плюс такого тримеру – він дозволяє вкорочувати занадто довге волосся, формуючи більш чітку лінію.

Пінцет все-таки зовсім прибирати зі своєї косметички не варто. З його допомогою можна позбутися від волосків, які зовсім вибиваються з лінії брови. Втім, ще раз зазначимо, що поводитися з ним треба дуже акуратно.

Трохи кольору перед корекцією

Якщо уважно подивитися на волоски, що ростуть на голові, можна з легкістю помітити, що всі вони аж ніяк не однакового кольору, якісь трохи темніші, якісь трохи світліші. Так само і в бровах деякі волоски можуть бути майже прозорими, чому загальний вигляд дуг буде трохи неохайним. Візьміть собі на замітку один секрет професійних майстрів: перш ніж приступити до корекції, затонуйте брови, що дозволить вам побачити їх справжню повноту і густоту і вже, відштовхуючись від цих обсягів, починайте робити корекцію.

Не слід наносити на брови зайві засоби

Коли будете наступного разу наносити на обличчя зволожуючі креми, сироватки, флюїди, тональні основи, коректори, консилери і далі за списком, прослідкуйте, щоб ніщо з цього не потрапило на ваші дорогоцінні брови. Всі ці засоби призначені для шкіри, але не для тендітних волосків, які страждають від тяжкості текстур і з часом рідшають через це.

Якщо ж все-таки щось з косметики, не призначеної для брів, на них потрапило, негайно змийте це лосьйоном для зняття макіяжу з очей, а потім протріть ватяним диском змоченим водою. Так точно нічого зайвого не залишиться на волосках.

Джерело

Поділись


Новини партнерів