Лак для губ: давно забутий тренд знову в моді

Всі дівчатка люблять засоби для губ. Але зараз практично неможливо встежити за всіма новинками, якими нас радують бренди. Ще складніше зрозуміти: в чому ж кардинальні відмінності цього продукту від подібного. Отже, ми вже знаємо, чому лак для губ повинен бути в твоїй косметичці.

З чим у вас асоціюється назва «лак для губ»? Перше, про що ти думаєш, це лак для волосся або нігтів. Грубо кажучи, щось хімічне і дуже не корисне. Насправді ж, це все та ж «стара добра помада» і глянцевий блиск. Можна сказати «гібрид» цих двох засобів.

Помада – це засіб, який виготовлений на основі олівця для губ, а лак – це глянцеве покриття, яке використовується з пензлем.

Ідея такого інноваційного продукту виникла кілька років тому. Бренди Lancome і Chanel презентували лаки для губ, але, на жаль, на той момент вони не стали трендовими, а навпаки – дуже сушили і стягували шкіру. Напевно, просто їм потрібен був час. Але, зараз вдосконалена формула лакових помад підкорює з першого погляду. Чому? Глянцева текстура відчувається на шкірі як зволожуючий бальзам. З одним засобом ти отримуєш стійкий пігмент і захист для губ. Виробники можуть додавати до складу гіалуронову кислоту, антиоксиданти та інші компоненти.

Лак для губ, на відміну від помади не повинен містити воску.

Як зробити так, щоб лак довше тримався

Лаки для губ по своїй текстурі тримаються набагато довше, ніж звичайні помади і блиски. Для того, щоб засіб не розтікався – заштрихуйте губи олівцем (можна взяти навіть прозорий). Хоча зі зручним аплікатором ви можете дозволити собі не використовувати контур для губ. Перед нанесенням лаку, ви можете нанести скраб або праймер для губ.

Блиск для губ з лаковим ефектом L’absolu Lacquer від Lancome

Емульсія з масел і води, яка змінює насиченість кольору в залежності від нанесення. Дуже легка формула практично не відчувається на губах. У складі є зволожуючі компоненти, які живлять нашу шкіру влітку. Ціна від 1179 грн.

Лак для губ Rouge Pur Couture vernis a levres glossy stain від YSL

Сполучення глянцевого фінішу і ніжного сяйва протягом усього дня. Формула цього продукту створена на основі води, тому засіб абсолютно комфортно «лягає на губи». Також бренд створив схожі засоби, але з кремовим ефектом. Ціна від 630 грн.

Блиск для губ Pop Lacquer Lip Colour and Primer від Clinique

Цей засіб поєднує в собі не тільки помаду і блиск для губ, але і праймер, що продовжує яскравість кольору. Ціна від 348 грн.

Помада-лак для губ Addict Lacquer Stick від Dior

Перший лак для губ в стіку. М’яка текстура засобу миттєво тане на губах. У складі блиску зібрано унікальні компоненти і масла, які живлять і зволожують шкіру. Ціна від 730 грн.

«Я хотів, щоб нове покоління лаків для губ дарувало комфорт зволожуючого бальзаму, при цьому поєднуючи інтенсивність кольору і сяйво. Все це ви знайдете в одному засобі – Dior Addict Lacquer Stick.», – Пітер Філіпс, креативний директор по макіяжу компанії Dior.

Стійкий лак для губ Ecstasy Lacquer in Tangerine від Giorgio Armani

Палітра відтінків створена з кольорів з ефектом перлів. Один з найбільш провокаційних відтінків – помаранчевий. Ви можете легко поєднувати його з будь-якими теплими відтінками. Засіб захищає від лущення і сухості. Ціна від 573 грн.

Візажист бренду Armani Тім Квінн колись сказав відмінну фразу:

“Ми бачили вже багато матових текстур, тому вибір блиску для мене – це більш сучасна заява. Глянцевий колір – приголомшливий, особливо коли він поєднується з матовою обробкою на очах і щоках.”

Давайте виберемо улюблений засіб разом. Визначилися: матова помада або все-ж-таки глянцевий лак?

Джерело

Поділись


Новини партнерів