Як зберегти молодість шкіри губ

Шкіра губ така ж ніжна, як і зона декольте, під очима і шкіра рук. Вона постійно піддається впливу зовнішнього середовища. Це можна пояснити відсутністю гідроліпідного бар’єру.

Іноді саме шкіра губ видає вік жінки (вертикальні зморшки). Але, на щастя цей процес можна відвернути або хоча б сповільнити. Головне правило – зволоженість. Тому, бальзам для губ – ваш вірний друг. Як тільки ви відчуваєте сухість – нанесіть пом’якшувальний засіб. Особливо це рекомендують робити на ніч.

Скраб для губ – це другий помічник. Але, потрібно обов’язково враховувати абразивність частинок, щоб не пошкодити тонку і практично не захищену шкіру. Простий рецепт: візьміть мелену каву або цукор, додайте трохи бальзаму для губ (можна найпростішого) і улюблену олію. Нанесіть на 10 хвилин і змийте.

Яку саме олію вибрати? Все залежить від вашої індивідуальної непереносимості. Тому, будьте обережні з домашнім приготуванням подібних засобів. Процес скрабування дозволяє нам видалити омертвілі клітини і посилити мікроциркуляцію, що теж благотворно позначається на шкірі губ.

Який бальзам і скраб вибрати?

Все залежить від ефекту, який вам потрібен. Зверніть увагу на склад продукту. Бажано уникати канцерогенів і небезпечних консервантів у складі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів