Трикутники з сиром: повітряні булочки на сніданок за кілька хвилин

Хліб і сир – сніданок простий і доступний. Правда, не дуже ситний.

А якщо докласти трохи зусиль, ми отримаємо чудові сирні трикутники. Всього лише потрібно змішати всі інгредієнти і швидко обсмажити на сковороді.

Повітряні і смачні булочки мають приголомшливий аромат. Хрустка скоринка приховує ніжну сирну м’якоть. Щоб прибрати надлишки жиру, викладіть трикутники на паперові рушники і злегка промокніть.

Інгредієнти:

  • Яйце 2 шт.
  • Сир фета 50 г
  • Чеддер 50 г
  • Молоко 240 мл
  • Пшеничне борошно 500-530 г
  • Петрушка 0,5 пуч.
  • Соняшникова олія 220 мл
  • Паприка 1 ч. л.
  • Розпушувач 0,5 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

У глибокій мисці змішуємо яйця, фету, тертий чеддер, молоко, подрібнену петрушку, розпушувач і спеції. Добре перемішуємо.

Порційно додаємо борошно, замішуємо тісто. Воно не повинно прилипати до рук.

Ділимо тісто на дві половини.

На поверхні, посипаній борошном, розминаємо руками кожну в круглий коржик завтовшки 2 см. Коржик розрізаємо на 8 рівних трикутників.

Розігріваємо сковороду з великою кількістю соняшникової олії.

Обсмажуємо трикутники з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Сирний сніданок можна приготувати за кілька хвилин. Трикутники з сиром смакують самі по собі. Але подавати їх можна з соусом або до супу.

Смачного!

Поділись


Новини партнерів