Сирні кульки – пишні, смачні і прості в приготуванні!

Ці золотаві сирні кульки подобаються абсолютно всім! Кульки з хрусткою скоринкою і дуже ніжною, повітряною і ароматною начинкою можна смажити без особливої ​​підготовки. Такі сирні кульки можна подавати і з пивом, а можна сміливо включити в меню для дітей. Адже всі дітки обожнюють сир!

Складові:

– 500 гр сиру (тертого);

– 2 яйця;

– 5 ст.л. борошна;

– 4 гр розпушувача;

– чорний перець за смаком;

– кріп (за смаком);

– рослинна олія.

приготування:

1. У глибокому посуді змішайте тертий сир з борошном, розпушувачем збитими яйцями, нарубаним кропом і чорним перцем (за смаком). У вас повинна вийти однорідна консистенція. Якщо суміш здасться вам занадто м’якою додайте в неї трохи борошна. Дайте суміші відпочити 30 хвилин.

2. Сформуйте з сирної суміші невеликі кульки і обсмажте їх на сковороді з розпеченою рослинною олією. Смажити кульки треба до красивої рум’яної скоринки.

3. Готові кульки викладіть на паперову серветку, щоб увібралися надлишки масла.

Подавати сирні кульки можна як в холодному так і в гарячому вигляді, з гарніром або як основну страву.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів