Готуємо універсальну карамельну начинку для тортів і тістечок. Ця оригінальна вершкова начинка обов’язково вам сподобається!
Для всіх, хто хоче спробувати незвичайний крем! Дуже смачно і готувати нескладно!
Складові:
– 300 г цукру
– 600 мл молока (жирного)
– 4 столові ложки борошна
– 4 яйця
– сіль.
Спосіб приготування:
1. У каструлі розтопити 150 г цукру з 2-3 столовими ложками води. Отриманий сироп кип’ятимо безперервно перемішуючи, поки він не стане коричневим.
2. Додайте цукор, що залишився і поступово влийте молоко.
3. Змішайте борошно з декількома столовими ложками молока і додайте в суміш. Тримайте на повільному вогні до тих пір, поки суміш не почне кипіти. Постійно помішуйте, щоб суміш не прилипала.
4. Окремо збийте цілі яйця з сіллю і поступово додайте в карамельний крем. Тримайте на вогні до закипання, щоб вийшов однорідний крем. Карамельний крем можна використовувати для оздоблення різних тортів і тістечок.
Бажаємо вам удачі!