Мало хто з ваших чоловіків відмовиться посмакувати таким смачним біфштексом з яйцем на обід або вечерю.
Вам знадобиться (на 1 порцію):
- Булочка для бургерів – 85 г
- Котлета яловича для бургера – 1 шт.
- Сіль – 1 г
- Перець чорний мелений – 0,5 г
- Масло вершкове – 18 г
- Часник – ½ зубчика
- Бекон смажений – 13 г
- Яйце – 1 шт.
- Олія – 10 г
- Огірки солоні бочкові – 50 г
- Соус барбекю – 40 г
Приготування:
Вершкове масло розтопити. Часник натерти на дрібній тертці. Змішати. Булочку розрізати уздовж і змастити з внутрішньої сторони часниковим маслом. Обсмажити булку з двох сторін на решітці мангала або на сковороді гриль. Котлету викласти на решітку мангала або на сковороду гриль, поперчити і обсмажити. Перевернути, посолити, поперчити і обсмажити з іншого боку. На розпечену сковороду з рівним дном налити трохи рослинного масла і поставити металеве кільце діаметром 11 см. У нього вилити сире яйце, не пошкоджуючи жовток. Посолити, обсмажити до готовності. На нижню частину обсмаженої булки викласти смажену котлету, зверху – смажений бекон. На другу половинку булки викласти смажене яйце. Подавати з соусом барбекю і солоним огірком.