Сучасні технології в рекламній індустрії давно дозволили відмовитися від ручної роботи і перейти на створення проектів за допомогою техніки.

Комп’ютер, принтер, сканер – саме те обладнання, яким вже нікого не здивуєш. Не є винятком і плоттери – пристрої для широкоформатного друку, що дозволяють виводити на папір креслення і малюнки великих розмірів. Важливим атрибутом для успішного і прибуткового рекламного бізнесу є ріжучі плоттери. З їх допомогою можна не друкувати, а вирізати з самоклелючої і термотрансферної плівки будь-які зображення навіть найбільш неймовірних розмірів і обсягів. Вивчити асортимент та ціни на ріжучі плоттери можна на сайті https://www.dstrade.com.ua/shop/gcc-ar-24/.

Як працює ріжучий плоттер?

Як і будь-який комплектувальний пристрій, каттер (друга назва даного обладнання) підключається до комп’ютера або ноутбука. Принцип роботи в даному випадку схожий з принтером – потрібне зображення надсилається ріжучому плоттеру, де за допомогою механічного різака або лазера відбувається процес розрізання плівки так, як задано на малюнку. Готове зображення можна нанести на тканину або метал за допомогою термопресу.

Різновиди ріжучих плоттерів

За способом подачі плівки ріжучі плоттери поділяють на два типи:

  • плоскі (процес різання здійснюється на плоскому робочому столі);
  • рулонні (в пристрій подається матеріал, згорнутий в рулон, де за допомогою різака, що рухається з боку в бік, відбувається вирізання зображення до потрібного формату).

Чому вигідно і прибутково мати у себе ріжучий плоттер?

Володіючи таким чудесним пристосуванням, ви отримуєте відразу кілька переваг, а саме:

  • економія фінансів (не потрібно платити за послугу комусь);
  • економія часу (не потрібно чекати, поки ваше замовлення виконають і привезуть);
  • можливість отримання прибутку (можна розмістити рекламу і виконувати замовлення для тих, хто ще не обзавівся власним ріжучим плоттером);
  • можливість виконати вирізання в будь-який час і в будь-якому тиражі.

Ріжучий плоттер – зручна і корисна ідея для розвитку рекламного бізнесу. З таким пристроєм робота буде виконуватися в кілька разів швидше!