Як підібрати тур в Грецію?

Греція вже давно зарекомендувала себе як країна, яка ідеально підходить для відпочинку. Тут дивовижним чином поєднуються найдавніша історія, краса природи, висока якість туристичних послуг та неповторний місцевий колорит.

Греція – країна моря і сонця, мальовничих зелених долин і античних храмів, країна тисячі острів і православних святинь. На сьогоднішній день тури в Грецію пропонує практично кожен туроператор. Навіть в невеликому місті можна знайти кілька різних пропозицій по відпочинку в Греції, не кажучи вже про величезний вибір турпродукту для жителів мегаполісів. Людина, яка поставила собі за мету підібрати найбільш підходящий для себе варіант відпочинку на грецьких курортах, від великої кількості варіантів може просто розгубитися. Але не варто поспішати і погоджуватися на першу ж пропозицію – підібрати тур в Грецію дуже просто, головне знати кілька секретів, які полегшать пошук.

Що шукаємо?

Насамперед потрібно визначитися, який тип відпочинку вам найбільш цікавий.

Найпоширеніші види турів в Грецію це:

  • Пляжний відпочинок. Для блаженного розслаблення на березі Середземного моря найкраще вибрати один з численних грецьких островів, хоча і в материковій частині країни також є хороші курорти. Найчастіше пляжний відпочинок за туристичною путівкою супроводжується найпростішою екскурсійною програмою. Сезон купання в Греції триває з травня по вересень-жовтень.
  • Якщо ваша головна мета – побільше дізнатися про історію та культуру Греції, тоді захоплююча екскурсійна подорож по країні – це ваш варіант. Кращий час для екскурсійних турів до Греції – осінь, зима і весна, коли ще не дуже спекотно, туристів в країні менше, і ціни нижчі. Вартість і тривалість такого туру залежить від кількості відвідуваних міст і насиченості програми.
  • Паломництво – також один з головних напрямків по відпочинку в Греції. Унікальні православні святині щорічно відвідують тисячі віруючих. Найцікавіші паломницькі поїздки збігаються з великими церковними святами.
  • Шопінг тури. Хто з нас не чув про якісні та недорогі шуби з Греції! З метою покупки хутра туристи зазвичай прямую в Касторію, адже там розташовані десятки кращих в країні хутряних фабрик. Деяких клієнтів іноді навіть лякають надто низькі ціни на вироби, але пояснюється це просто – вартість покупки може бути заздалегідь включена в ціну туру.

Звичайно, при бажанні можна об’єднати хоч і всі вищеперелічені тури в один і за час поїздки оновити гардероб, побувати в головних святинях країни, оглянути античні руїни і покупатися в морі. Але і в цьому випадку не обійдеться без планування, адже в якості місця відпочинку потрібно буде підібрати курорт з хорошими пляжами, магазинами і великою кількістю пам’яток в околицях.

Практично кожен сезон туроператори намагаються здивувати клієнтів, розробляючи нові маршрути, напрямки та види відпочинку в Греції, тому в цій країні хочеться побувати знову і знову!

Де шукаємо?

Є два основні варіанти, де придбати тур в Грецію: через інтернет або безпосередньо в офісі турфірми. Перший, звичайно, має багато переваг:

  • по-перше, є можливість порівняти умови відпочинку і ціни безлічі різних туроператорів, відразу ж почитати відгуки про обрану турфірму/курорт/готель, а всі запитання можна задати консультанту відразу ж в режимі онлайн;
  • по-друге, через пошук в інтернеті можна знайти знижки, vip-пропозиції і гарячі тури. В інтернеті є навіть сайти і портали, де представлена ​​інформація про всіх нових акціїях та знижках, так що знайти вигідну пропозицію в мережі – не проблема.

Незважаючи на великі можливості інтернету, багато туристів вважають за краще замовляти поїздку до Греції саме в офісі турфірми. Якщо ви звертаєтеся до надійної, перевіреної часом компанії, то можете бути впевнені в якісній організації відпочинку. Варто також звернути увагу на те, що турфірми дають можливість значно заощадити гроші, скориставшись акціями з раннього бронювання. Замовляючи тур в Грецію раніше, ніж за місяць до поїздки, клієнт отримує вигідну знижку і може забронювати готель або апартаменти, які рідко доступні в високий сезон.

Як правило, послугами турфірм користуються ті, хто їде до Греції вперше. Але якщо в сонячній Елладі ви бували неодноразово і вже трохи знайомі з особливостями місцевого відпочинку, можна організувати поїздку самостійно. Таким чином можна заощадити додаткові кошти, проте багато часу доведеться витратити на оформлення всіх документів, адже бронювати готель, купувати авіаквитки і оформляти шенген доведеться самостійно.

Є ще третій варіант співпраці з турфірмою: оформити через неї всі необхідні папери, а після прибуття в Грецію продовжувати відпочинок за власною програмою.

Щоб підібрати тур в Грецію, потрібно всього лише трохи вільного часу і уявлення того, що саме ви чекаєте від поїздки. Цю країну можна кожного разу відкривати по-новому, тому краще не намагатися побачити все за один раз. Об’єднати декілька різних програм в одну дуже складно, тому краще знайомиться з Грецією поступово, не відмовляючи собі в задоволенні запланувати ще один тур наперед!

Поділись


Новини партнерів