Щоб ваш відпочинок був комфортним, обирати курорт краще з врахуванням не тільки місця розташування, але й умов проживання. Для сімей, молодят, закоханих, які хочуть проводити час з усіма вигодами, можна зняти будинок в Карпатах та не залежати від сусідів, маючи у розпорядженні мебльований котедж з власною терасою. Знайти таке житло ви можете вже зараз у Воєводино — відомому в Україні резорті, що знаходиться на Закарпатті.

Територія курорту складає 17 гектарів. Для гостей запропоновані номери в чотирьох готелях та кілька окремих будинків. В повністю облаштованих еко-котеджах сімейного  типу є каміни, передбачене місце для дитячих ліжок. Забронювати комфортабельне житло ви можете на https://voevodyno.com/ua/rooms/kottedzh-s-kaminom/. Також на сайті ви знайдете інформацію щодо правил проживання, вартості, переліку розваг, доступних під час відпочинку.

Особливості будинків у Воєводино

На курорті є чотири готелі — «Магура», «Воєводино», «Плай», «Маковиця». Також гостям запропоновані сімейні будинки, в які можна заселитись від двох осіб. Звичайно, якщо ви плануєте відпочивати великою родиною, краще бронювати саме еко-котеджі. Апартаменти мають такі особливості:

  • для будівництва використані натуральні матеріали, меблі теж виготовлені з екологічної деревини;
  • є власні тераси, на яких можна насолоджуватись сніданками, читати, займатись іншими улюбленими справами на чистому повітрі;
  • гаряча вода 24/7, зручні санвузли;
  • міні-холодильники;
  • телебачення;
  • Wi-Fi;
  • камін;
  • системи контролю мікроклімату (опалення, кондиціонування).

З терас відкривається шикарний краєвид. Вас не потурбують сусіди. Є можливість приїхати на відпочинок у гори з домашніми улюбленцями — всі умови перебування на курорті з собаками, кішками є на сайті.

Якщо ви захочете розвіятись, неподалік від котеджів вас чекає розвинена інфраструктура Воєводино з озерами, в яких вирощують форель, альтанками, біля яких облаштовані зони барбекю. Також на території є ресторани, банкетні зали, тренажерний зал, відкритий басейн.

Для поціновувачів корисного б’юті-релаксу доступні СПА процедури, масажі. Дітям буде цікаво проходити майстер-класи в арт-клубі, кататися на конях, розважатись в мотузковому парку. Дізнатись більше про всі активності ви можете в адміністраторів.

Основні умови та правила бронювання

Бронювання треба робити завчасно, з внесенням передплати. Вартість проживання та обсяг передплати залежать від умов, які ви обираєте, кількості гостей, необхідності в додаткових послугах. В номерах готелів та в котеджах палити не дозволяється. Діти віком до трьох років проживають безкоштовно. Вартість включає сніданки, відвідування тренажерного залу, програму активностей, паркінг, користування альтанками, інтернетом. При заселенні гості зобов’язані пред’явити документи, що засвідчують їх особи.