Як правильно вибрати готель?

Ми не так часто відпочиваємо, як хотілося б, тому коли у нас з’являється можливість відпочити ми починаємо ставити собі купу питань: що взяти, на яке число купувати квитки, де захована заначка, і т.д, і найголовніше питання стоїть перед нами: як вибрати готель? Замовити хороший готель в Києві ви можете на сайті Lavilia.com, а пропонуємо Вам ознайомитися з декількома критеріями при плануванні своєї подорожі, адже правильний вибір готелю є запорукою незабутнього відпочинку.

Мета поїздки

Для початку важливо визначити для себе мету поїздки. Якщо більшу частину часу ви будете перебувати на прогулянках, екскурсіях, зустрічах, то готель вам потрібен тільки для ночівлі, особливі вимоги тут ні до чого. Але якщо ви віддаєте перевагу повалятися в номері, розслабитися за соком з міні бару, то тут важливо підійти до вибору готелю більш педантично. Уточніть все, що може вас зацікавити: харчування, обслуговування, додаткові послуги. Корисно знати особливості країни в яку ви збираєтеся, наприклад пляжний відпочинок в Іспанії або Італії не передбачає часте перебування в готелі, тому особливого розмаїття пропозицій і додаткових послуг в них немає.

Хто їде

Якщо ви плануєте поїздку з дітьми слід звернути увагу на можливість розміщення з дітьми, зустрічаються готелі в яких розміщення з дітьми не практикується. Також уточніть чи є ігровий куточок для дитини і можливість залишити її під наглядом працівників готелю.

Харчування

У готельній сфері є спеціальні позначення для системи харчування:
BB – сніданок, HB – напівпансіон (харчування 2 рази в день), FB – повний пансіон (3 рази в день) і система «Все включено». Слід сказати, що існує безліч готелів в яких немає власного кафе чи ресторану, але вони можуть користуватися послугами сусідніх закладів, тому уточнюйте заздалегідь.

Заселення і виселення

Уточніть ці два нюанси, оскільки цей час визначається індивідуально кожним готелем. Деякі готелі не дозволяють раніше заселення і пізній виїзд, уточніть цей момент, щоб потім не стояти з валізами під дверима. Як правило, заселення відбувається після 14:00, а виселення в 11:00-12:00.

Додаткові послуги

Не зайвим буде уточнити які додаткові послуги надає готель. Комусь можуть знадобитися послуги пральні, для когось важливою є наявність сейфа, в випадку з пляжним відпочинком поцікавтеся чи надає готель безкоштовні лежаки і парасольки, чи є власний пляж. І не забудьте дізнатися які послуги платні, а які ні.

Відгуки

Ну куди ж без них. Відгуки є мало не основним фактором при виборі готелю для багатьох мандрівників. Перегляньте всі відгуки хоча б за останній місяць і особливу увагу приділіть відгуками де гості описують плюси і мінуси, саме така інформація допоможе скласти загальне враження про готель.

Поділись


Новини партнерів