Років 10 тому мало хто чув про МФО. Сьогодні ж практично кожен українець знає, що мікрофінансова організація – компанія, що спеціалізується на видачі термінових позик. Практично всі МФО надають послуги в онлайн-режимі, що робить їх гідними конкурентами банківських установ. Все більше користувачів задається питанням: чи варто витрачати час і сили на звернення в банк, якщо позику можна оформити, не виходячи з дому?

Швидкий кредит на карту

Крім комфорту, мікрофінансові організації можуть запропонувати своїм клієнтам і оперативність. Зазвичай з моменту відправки заявки до отримання рішення проходить не більше 8-15 хвилин. Що характерно, оформити мікропозику в CreditPapa можна в будь-який час доби, у вихідний день. Для багатьох українців ця особливість роботи МФО стала справжнім порятунком.

Необхідні документи

Щоб звернутися за кредитом в звичайний банк, потрібно зібрати чимало документів. А ось для отримання позики в МФО необхідні тільки паспорт і ідентифікаційний код. Також знадобляться:

  • доступ до Інтернету;
  • мобільний телефон;
  • електронна пошта;
  • банківська картка.

Сьогодні, коли далеко не кожен українець може надати довідку про доходи, як ніколи актуальна можливість оформити позику без неї. Не знадобляться і поручителі. Мікрофінансові організації кредитують користувачів без них і без застави.

Правильне заповнення анкети

Щоб претендувати на онлайн-кредит, слід заповнити спеціальну анкету. У ній потенційний клієнт вказує:

  • персональні дані;
  • соціальну інформацію;
  • мету, для якої береться позика;
  • реквізити банківської картки.

Через некоректне заповнення анкети рішення на заявку може бути негативним. Слід ретельно перевіряти введені дані, не приховувати інформацію про наявність діючих кредитних зобов’язань і розміри доходу. Крім того, необхідно переконатися в активності карти, і пам’ятати, що вона повинна бути оформлена на ваше ім’я. На рахунок, що належить іншій людині, МФО кошти не переводять.

Лояльне ставлення до кожного клієнта

На мікропозику, на відміну від кредиту в звичайному банку, може розраховувати практично будь-який повнолітній українець, який має на руках паспорт і код. Мікрофінансові організації укладають договори з:

  • пенсіонерами;
  • студентами;
  • матерями в декретній відпустці;
  • безробітними;
  • особами з неофіційним працевлаштуванням;
  • клієнтами з поганою кредитною історією.

Шанс на мікропозику є у кожного. Головне – вчасно погашати заборгованість. Тоді при наступному звернення рішення по заявці обов’язково буде прийнято на користь клієнта. До речі, при постійній позитивній динаміці можна поліпшити погану кредитну історію. Згодом це допоможе при оформленні довгострокових банківських кредитів. Якщо з якихось причин не вдається вчасно внести необхідну суму, можна продовжити договір.

Вигідні акції і програма лояльності

Авторитетні МФО все більше витісняють звичайні банки. Оперативність і зручність подібних сервісів – далеко не єдині їх переваги. Щоб залучити нових користувачів і утримати постійних клієнтів, відомі ресурси пропонують українцям участь у вигідних акціях. Наприклад, перший договір оформляється з чисто символічною процентною ставкою. На знижки можуть претендувати і ті, хто рекомендує сервіс знайомим.

Для постійних клієнтів у МФО є особлива пропозиція – програма лояльності. Завдяки їй з кожним новим онлайн-кредитом клієнт отримує все більші знижки, а також можливість взяти максимальну позику. Оскільки звичайні банки поки не готові зробити своїм клієнтам такі щедрі пропозиції, все більше українців в скрутному становищі звертаються в мікрофінансові організації. Тим більше що це швидко, вигідно і зручно.