В наш час, крім класичного варіанту прибирання магазину або офісу штатним співробітником, набув значної популярності варіант організації прибирання спеціалізованою клінінговою компанією. Щоб замовити даний вид послуг, завітайте на сайт uborka24.com.ua.

Чому ж цей варіант настільки популярний?

Послуги клінінгової компанії:

  • Зручні для офісів/магазинів, яким не потрібні клінінгові послуги протягом усього дня, а, наприклад, тільки після закриття (дозволяє заощадити на оплаті штатному співробітникові, що працює повний робочий день).
  • Спрощують систему підбору персоналу компанією.
  • Дозволяють залучити до роботи професіоналів своєї справи (оскільки клінінгові послуги – основна спеціалізація співробітників).
  • Виключають придбання офісом/магазином дорогої спеціалізованої техніки для прибирання приміщень (може бути надана клінінговою компанією).
  • Незамінні при проведенні трудомістких робіт – періодичне генеральне прибирання, хімчистка килимів та меблів, миття віконних рам і вітрин, усунення неприємних запахів, прибирання після закінчення ремонтних робіт в приміщенні і т. д.

На ринку працює велика кількість компаній, що надають клінінгові послуги для магазинів і офісних приміщень.

Замовнику надається можливість вибору як «класичного» прибирання приміщення (найчастіше на щоденній основі), так і спеціалізованих видів робіт. При цьому замовнику вигідніше оформляти послуги пакетом, наприклад, при замовленні генерального прибирання приміщення замовити також хімчистку м’яких меблів або миття фасаду будівлі. Кожен окремий виклик, як правило, обійдеться дорожче.

Якщо прибиральниця працює в штаті магазину/офісу, то також постає питання з організацією її постачання побутовою хімією і інструментами для роботи. Це лягає на плечі роботодавця. У випадку з замовленням послуг клінінгової компанії дане питання також передається в її ведення.

Цікаво, що в європейських країнах послугами клінінгових компаній користуються вже майже 100 років, тоді як в Україні клінінгові послуги, які надаються спеціалізованими фірмами, з’явилися тільки в середині 90-х років. Але, дуже швидко завоювали свою популярність.

Сьогодні послугами професіоналів в прибиранні воліють користуватися і невеликі офіси, і великі замовники, такі, як кіноцентри, концертні та виставкові зали.

Постачальників клінінгових послуг на ринку зараз вкрай багато, але дійсно великих гравців, які забезпечують максимальну якість надання послуг, небагато. Далеко не всі можуть собі дозволити купити техніку і взяти на роботу високо оплачуваний персонал. Клієнти цінують бездоганну якість, наявність рекомендацій, вигідну цінову пропозицію і довгострокові відносини.

Кілька основних учасників цього ринку не тільки періодично надають послуги найбільш великим і важливим клієнтам (банкам, великим роздрібним мережам, офісним центрам), а й працюють з ними на постійній основі, регулярно вдосконалюючи якість і розширюючи спектр послуг, що надаються.