Якщо виникають фінансові труднощі, вирішити їх можна за допомогою онлайн-позик і міні-кредитів. В Україні працює велика кількість банків і кредитних організацій, які готові допомогти кожному з нас.

На жаль, у кожної з цих організацій свої умови: хтось пропонує позики під 2% в день, інші ж МФО беруть всього 0,6%. Як же розібратися у всьому цьому різноманітті інформації?

“Всі кредити”: порівняння кредитів

Щоб уникнути довгих ходінь по МФО і банкам, скористайтеся сервісом порівняння онлайн-позик. Просто перейдіть за посиланням https://vse-credity.com.ua/uk/credit-online/fksm на сайт сервісу “Всі кредити” і Ви без проблем підберете для себе найбільш відповідну пропозицію.

У чому ж основні переваги даного сервісу? Їх досить багато:

  • на головній сторінці сервісу відображається список усіх кредитних організацій України, які видають кредити населенню. Серед них знаходяться і великі банки і мікрофінансові організації;
  • навпроти кожної організації коротко описані умови, на яких ви можете отримати кредит, а саме: розмір, термін та ставка – три найголовніші критерії попереднього вибору;
  • також ви маєте можливість ознайомитись з коротеньким оглядом фінансової організації та почитати коментарі від клієнтів;
  • на головній сторінці сервісу “Всі кредити” відображаються найпопулярніші за рейтингом кредитні організації;
  • зручність отримання кредиту – достатньо натиснути кнопку “оформити заявку”. Якщо Ви все зробите правильно, то вже через 5-10 хвилин потрібна сума буде перерахована на Вашу банківську карту. Погодьтеся, що це найбільш цивілізований спосіб обслуговування клієнтів.

Кращі МФО України

На сайті представлені лише найнадійніші кредитні організації: MoneyVeo; Dinero; БистроЗайм; CCloan; ШвидкоГроші. Є тут також і банки: Ощадбанк, Укрсиббанк, Альфа-Банк, ПУМБ, Приват Банк. Вони пропонують вигідні умови кредитування. При бажанні Ви зможете оформити кредитні картки.

На сайті сервісу наводяться детальні описи умов співпраці з тими чи іншими МФО: процентні ставки, мінімальні і максимальні суми, термін кредитування. Також Ви знайдете контакти, відображення пунктів на карті, номери телефонів.

Як бачимо, взяти міні-кредит в Україні сьогодні можуть навіть безробітні та пенсіонери. Вчасно повертайте відсотки і Ваш рейтинг буде зростати, Ви зможете брати великі суми в кредит на більш тривалий термін.