Косметика Babor – ідеальне рішення для будь-якої проблемної шкіри. Незалежно від віку і ступеня зайнятості, завдяки цим препаратам догляд за шкірою вимагає зовсім небагато часу. Препарати даного бренду, розроблені за сприяння відомих дерматологів і пластичних хірургів, за силою впливу аналогічні медичним. На основі даної концепції розроблені процедури, за допомогою яких будь-яка дерматологічна проблема зникне, на її місце прийде ідеальна краса.

Лінія Doctor Babor об’єднує два напрямки:

1.Біоген Матрикс – Biogen Cellular: Від науково-дослідного проекту – до справжнього дива anti-age.

Сенсаційні успіхи в післяопераційному відновленні тканин і загоєнні рубців.

Незаперечною перевагою серії є інтенсивна регенерація на клітинному рівні завдяки унікальній формулі з селективними рослинними екстрактами, за допомогою яких можна досягти чудових результатів у відновленні шкіри.

Вражаючі результати у відновленні нормального стану шкіри – унікальне чудо anti-age.

Удосконалення формули Крему Інтенсивного Відновлення – Biogen Intensive Repair, розробленої доктором Бабор в 50-х роках.

Авторитетне клінічне дослідження у співпраці з доктором мед. н. Міхаелем А.Кенігом.

“Ефективність серії Doctor Babor Біоген Матрикс перевершила мої і без того високі очікування”, поділився враженням  д.м.н. Міхаель А.Кеніг.

2. Секрет серії Біоген МАТРИКС: Рослинний комплекс BIOGEN (BIOGEN PLANT Extract) Синергія 8 благородних трав, які оптимально доповнюють дію одна одної.

Дорогий, запатентований біотехнологічний метод екстрагування: за допомогою мацерації з селективних рослин витягуються натуральні активні інгредієнти, що дозрівають в спеціальних умовах.

Косметика Babor – це максимальна ефективність: працюючи в синергії, активні інгредієнти багаторазово посилюють вплив один одного. Активізація процесів оновлення тканин і загоєння рубців. Інтенсивна регенерація шкіри в стресових ситуаціях: в рамках терапії опіків і інших ушкоджень шкірного покриву, при сонячних опіках і розтяжках.

Ідеальнеие продукти для інтенсивного омолодження шкіри. Революційна серія для відновлення нормального стану шкіри. Чудо регенерації, чудо anti-age. Використовуючи косметику Babor можна назавжди позбутися від проблем зі шкірою. За допомогою інноваційних препаратів можна позбутися від нерівного рельєфу, вирішити проблему різних забруднень, шкіра при цьому стає гладкою, та перетворюється на еталон краси. Професійний догляд за допомогою цього препарату враховує вибір спеціального комплексу процедур, з огляду на конкретний тип шкіри, бажаний результат і особисті переваги. Головне завдання – розібравшись в цьому розмаїтті, вибрати той засіб, який допоможе конкретній людині.