Туш для вій є необхідним інструментом для створення макіяжу очей. Кілька вдалих помахів — і ваш погляд стає виразнішим, глибшим, загадковішим. Проте інколи буває нелегко підібрати той засіб, який створить бажаний ефект легкого підкручення, чи приголомшливого об’єму, чи драматичного подовження. Щоб зорієнтуватися в широкому асортименті косметики, потрібно знати про її особливості.

Дуже зручно, що багато сучасних сайтів, як-от www.eva.ua, пропонують вибір за категоріями: водостійка туш, класична, для об’єму, для довжини, для чутливих очей тощо. Тож можна за один клік одразу побачити потрібні варіанти та швидше обрати бажаний декоративний продукт. Але як бути, якщо ви не знаєте, який саме тип щіточки підійде вашому розрізу очей і буде гармонійно поєднуватися із загальним мейкап-образом? Пропонуємо в цій статті дізнатися більше про туші для вій та розглянути, які їх різновиди можуть бути потрібними саме для вас.

Щіточка та колір

Сьогодні виробники представляють на ринку туші з величезним розмаїттям щіточок, проте складно розібратися, яка форма створить найгарніший ефект саме для ваших очей. Тому ось мінігайд щодо щіточок, збережіть його собі.

  • Щіточка-гребінець. Призначення: розділення, подовження й ущільнення тонких, коротких і рідких вій.
  • Вигнута. Призначення: завивання опущених донизу й прямих вій.
  • Пряма із загостреним краєм. Призначення: класичне профарбовування та подовження кінчиків вій.
  • Конусна. Призначення: рівномірне профарбовування вій різної довжини.
  • Перевернутий конус. Призначення: візуальне збільшення розрізу очей, додатковий об’єм.
  • Прямокутна. Призначення: класичне подовження та об’єм.
  • Щіточка-вісімка. Призначення: для максимально виразних вій.
  • Пісочний годинник. Призначення: ефект накладних вій.
  • Тонка спіралевидна. Призначення: подовження й потовщення коротких вій.
  • Щіточка-спіраль. Призначення: ідеальний компроміс для тих, хто хоче пишні, довгі та об’ємні вії.

Отже, ви визначилися з типом щіточки та, здається, що з відтінком усе теж однозначно. Переважна більшість жінок обирає класичну туш чорного кольору незалежно від кольоротипу. Погодьтеся, чорний колір досить універсальний. Проте бувають випадки, коли варто було б користуватися іншими відтінками. Зокрема, світловолосим дівчатам зі світлою шкірою краще личитимуть туші коричневого чи темно-коричневого кольору. Вони матимуть гармонійніший вигляд. Також варто знати, що після 40 років шкіра обличчя може поступово набувати жовтого відтінку й на ній з’являються пігментні плями. І саме чорна туш підкреслить їх, тож у такому разі зверніть увагу на м’якші коричневі відтінки. Якщо збираєтеся на особливий вечір і любите експериментувати, спробуйте яскраву туш: синя підкреслить красу сірих, блакитних очей, а зелена чи фіолетова підійде для тих, хто має карі або зелені очі.

Подовження, підкручення, об’єм… А можна все й одразу?

Так, можна. Якщо ви прагнете завжди мати приголомшливий макіяж очей, обирайте багатофункціональну туш.

Tony Moly Perfect Eyes. Із цією тушшю вії стануть бездоганними. Оскільки вона належить до категорії корейської косметики, то її формула є інноваційною та збагаченою натуральними компонентами, що живлять волоски. Отже, ви матимете об’ємні, розділені, подовжені вії з гарним вигином та ще й отримаєте ефективний догляд.

L’Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture. Відомий ефект мільйона вій таки діє, адже ця туш стала бестселером. Зручна силіконова щіточка з тонкими щетинками добре розділяє вії, не залишаючи злипання чи грудочок. Формула на основі бджолиного воску та рідкого шовку ніжно огортає вії, створюючи природний ефект об’єму та подовження.

Guerlain Mad Eyes. Це неймовірний продукт елітного класу, здійснення б’юті-мрії мати бездоганні вії! Туш збільшує їх об’єм на понад 100 %, є стійкою до води та сліз, тримає красивий вигин до 24 годин. Засіб містить бджолиний віск, екстракт бавовни й пантенол. Підходить для чутливих очей.

Сподіваємося, завдяки цій статті ви точно визначилися з вибором і готові зачаровувати новим магнетичним макіяжем очей.