Пишне волосся – це прекрасно, але тільки якщо воно росте не на грудях. Для жінки волоски на грудях стають проблемою: смикати боляче, небезпечно. Робити епіляцію не можна, як і голити. Інакше волосся стане жорсткішим. У чоловіків волохаті груди – ознака мужності. Але сучасні естетичні вимоги змушують чоловіків вдаватися до епіляції. Це спричиняє певні незручності. Вихід для чоловіків і жінок один: передчасне видалення волосся за допомогою лазера. Зробити лазерну епіляцію волосся на грудях можна в центрі “Laser Hall”, більш детальну інформацію про який можна знайти на сайті https://laserhall.com.ua/.

Переваги лазера і принцип дії

Лазер дбайливо впливає на шкіру, не залишаючи травм або неприємних відчуттів. Він нагріває пігмент видимої частини волосся, через неї відбувається руйнування цибулини. Зі зруйнованої цибулини волосся більше не виросте. Волосся може залишатися на поверхні 1,5 тижні. Потім воно просто випадає.

Багатьох пацієнтів бентежить необхідність повтору процедури. Лікарі попереджають заздалегідь, що повністю усунути волосяний покрив грудей вийде тільки після пройденого курсу. У жінок волосяний покрив незначний, часто доводиться видаляти всього кілька волосків, які ростуть окремо. Чоловікам з густою рослинністю може знадобитися від 6 до 10 сеансів. Волосяні цибулини активізуються по черзі. Процедури повторюють з періодичністю в 4-6 тижнів.

Підготовка до процедури

Готуватися до процедури починають мінімум за 2 тижні.

За 14-28 днів необхідно відмовитися від солярію, природної засмаги і використання автозасмаги.

Жінкам спеціальна підготовка майже не потрібна, а от чоловікам слід поголити волосся напередодні діодної епіляції або відростити волосся на грудях до 2-3 мм, якщо способом видалення обраний олександритовий лазер.

Безпосередньо перед процедурою не можна використовувати косметичні засоби. На видалення йдуть з чистою шкірою.

Лікарі дбають насамперед про здоров’я пацієнтів. Тому перш, ніж приступити до процедури, вони проведуть опитування, виявлять можливі протипоказання.

Опис процедури

Пацієнт не відчуває при епіляції лазером жодних неприємних відчуттів. Для чутливої ​​шкіри існують спеціальні контактні гелі з ефектом анестезії. Пацієнта вкладають на крісло, очі закривають спеціальними окулярами. Лікар одягає окуляри і рукавички. Переважна більшість пацієнтів зізнаються, що не відчувають жодних неприємних відчуттів.

Показання

Лазерна епіляція грудей проводиться за бажанням пацієнта. Волосся може спричиняти незручності, бути надмірно густим через гормональні або вроджені особливості. З естетичної точки зору, це неприйнятно для багатьох чоловіків і жінок. Якщо немає прямих протипоказань, можна сміливо записуватися на процедуру.

Протипоказання до процедури

Лазерну епіляцію не проводять при наявності у пацієнта прямих протипоказань:

  • шкірні захворювання;
  • онкологія;
  • гострі запальні процеси;
  • вірусні інфекції;
  • прийом антибіотиків;
  • дитячий вік;
  • вагітність, годування грудьми;
  • наявність родимок в місці епіляції;
  • туберкульоз;
  • цукровий діабет;
  • наявність свіжої засмаги і автозасмаги.

Родимки, що потрапляють в зону епіляції, доведеться перевірити у лікаря. А після прийому антибіотиків повинно пройти 2 тижні. Також доведеться дочекатися одужання після грипу, ГРЗ та інших захворювань. Шкіра не травмується під час епіляції, але вона залишається деякий час чутливою.

Тривалість сеансу і тривалість курсу

Щоб видалити кілька волосин достатньо 5 хвилин. Для епіляції чоловічих грудей потрібно 10-30 хвилин. Середній курс: 6-10 сеансів. Курс залежить від індивідуальних показників пацієнта. Значення має швидкість росту волосся, кількість активних і сплячих цибулин, гормональний фон. Детальніше про повторні сеанси вам скаже лікар.

Догляд за шкірою після лазерної епіляції

Після кожної процедури необхідно дотримуватися рекомендацій лікаря. У стандартний список входять наступні вимоги:

  • уникати попадання пилу і бруду в зону епіляції;
  • не ходити в сауну, лазню, спортивний зал в перший день після епіляції;
  • якщо на місці волосків утворюються маленькі кірочки, їх не здирають;
  • уникати попадання сонячних променів, не користуватися автозасмагою;
  • не можна чесати і чіпати руками зону епіляції.

Лазерна епіляція – найперспективніший спосіб позбутися від рослинності на тілі.