Зиму варто любити вже за те, що в цю пору року можна наносити більш складні парфумерні композиції та спробувати нарешті нішеві аромати. Це підкреслить індивідуальність і створить особливий, святковий настрій.

У холодний сезон більше за все хочеться вірити у казку та зануритись у справжні теплі почуття. Все це є у колекції східних ароматів Montale.

Особистість П’єра Монталя — засновника бренду Montale — оповита флером таємничості. Монталь не дає інтерв’ю і рідко з’являється на світських вечірках. Єдине, що говорить про нього — його парфумерні композиції.

Головна особливість бренду, візитна картка Монтале — акорд удового (агарового) дерева. Саме Монталь перетворив масло цього дорогоцінного дерева в найбільш затребуваний і бажаний парфумерний інгредієнт.

У виконанні Монталя по-новому зазвучали і більш звичні ноти ванілі і сандалу, мускусу і троянди, амбри і спецій.

Чарівний еліксир для жінок

Жіночі аромати Montale — це завжди про розкіш у всіх її проявах. Вони по-новому інтерпретують східні солодощі та прянощі, глибокі, загадкові, вишукані і чуттєві.

Один з найулюбленіших жіночих ароматів бренду — Montale Roses Musk. Він випущений в 2009 році і належить до групи квітково-деревно-мускусних парфумів.

Першими чітко чутно ноти живої, пахучої червоної троянди в поєднанні із ніжним жасмином. У формулі парфуму є і мускус, але він швидше грає роль акомпаніатора, доповнюючи основну квіткову партію.

Незважаючи на те, що інгредієнти одні і ті ж, на шкірі аромат розкривається по-різному. Хтось чує аромат меду, хтось східні пахощі або бризки ігристого. Але у всіх випадках Roses Musk залишається захопливим, ненав’язливим і чуттєвим.

Сміливий і чарівний унісекс

Один з кращих ароматів на холодну пору року, який підійде як чоловікам, так і жінкам — Montale Intense Café. Це один з найбільш стійкий і насичених ароматів бренду.

Intense Cafe випущений в 2013 році і належить до групи східних гурманських парфумів. Верхні ноти — квіткові, ноти серця — троянда і кава, базові ноти — амбра, ваніль і білий мускус. За формулою він нагадує Roses Musk, але все ж трохи солодше.

Першими звучать холодні металеві і грубуваті тютюнові ноти, які оточують невловимі ноти солодощів та її величності троянди. Потім проступають теплі ноти ванілі і кави. Це дуже незвичайне і чарівне поєднання.

Незважаючи на солодкість і троянду — чисто жіночих супутників в парфумерії, — на чоловічій шкірі Intense Cafe розкривається по-особливому цікаво і багатогранно. Солодкі ноти і троянда вже звучать не «першими скрипками», а фоном.

Всі аромати Montale насичені і особливі, з впізнаваною східною «душею». Вони з розряду чогось незвичайного, коли хочеться вийти із зони комфорту, і ось тоді такі аромати будуть до речі. На особливий випадок і під особливий настрій.