Від самого початку свого існування бренд Armani захоплював думки і серця мільйонів прихильників. З ним асоціювали розкіш, гарний смак та витонченість. Джорджіо Армані вдалося не тільки зрозуміти всі тонкощі жіночого світу, але і перетворити ці знання в квінтесенцію аромату.

Кожен аромат Armani — результат тривалої і кропіткої роботи провідних парфумерів світу. І почати своє знайомство з легендарним італійським брендом варто з парфумів з колекції Sì — безпосередньо аромат Sì і Sì Passione.

Giorgio Armani Sì

У 2013 вийшов один з кращих ароматів бренду — Giorgio Armani Sì. Цей шипрово-фруктовий коктейль був створений парфюмерами Джулією Массе і Крістін Нагель.

Композицію відкриває приємний, трохи терпкий запах нектару чорної смородини, який відтіняє дивна синтетична речовина амбоксан (найближча асоціація — амбра). Завдяки цьому аромат довго тримається і залишає приємний шлейф.

У квітковому «серці» розпускається чарівна троянда з чарівною білою фрезією. У деревному шлейфі елегантно відчуваються благородні відтінки мускусу.

Armani Sì створений, щоб вселяти впевненість в своїх силах, окриляти і надихати. Ніжна композиція закликає при будь-яких обставинах залишатися собою і йти до кінця.

Armani Sì Passione

Після запаморочливого успіху аромату Sì в 2017 році вийшов ще більш пристрасний фланкер — парфумована вода Armani Sì Passione. Цей аромат — нова інтерпретація оригіналу — представляє «нездоланну комбінацію витонченості, сили і свободи духу».

За словами парфумерів (тих же Джулії Массе і Крістін Нагель) Si Passione — ароматне втілення червоної помади.

Це інтенсивний парфум, створений для впевнених в собі і люблячих увагу жінок. Він належить до сімейства фруктово-квіткових композицій і розкривається соковитим флером стиглої груші, нотами злегка терпкою чорної смородини і пікантного рожевого перцю.

Ніжний і чуттєвий аромат геліотропа в поєднанні з жасмином і розкішною трояндою складають «серцевий» акорд Giorgio Armani Si Passione.

У фіналі композиції звучать ноти терпкої деревини білого кедра і солодкої ванілі. Парфум знаходиться у флаконі тієї ж форми що і його попередник, але виконаний у насиченому червоному кольорі.

Парфуми Армані — перлини сучасної парфумерії. Вони не тільки допомагають стати елегантніше, але і розкривають внутрішній світ свого власника.