Вибираючи компанію з надання тієї чи іншої послуги, ми часто орієнтуємося на поради і рекомендації друзів або близьких, адже послуги не можна заздалегідь подивитися і спробувати. Оренда автомобілів не виняток. Однак що робити, якщо вам необхідний автомобіль на прокат, а пораду з вибору надійної компанії в цій сфері ніхто з ваших знайомих дати не може? Ми підготували кілька рекомендацій, які допоможуть зробити правильний вибір і отримати максимально якісну послугу.

Поцікавтеся у менеджера, коли в останній раз машини проходили технічний огляд.
Автопрокат представлений широким колом фірм різного рівня. Однак не у всіх фірмах приділяється увага технічному стану транспортних засобів. Щоб автомобіль не підвів вас в найбыльш невідповідний момент, обов’язково перевірте його справність, попросіть продемонструвати документ, що підтверджує проходження техобслуговування.

Попросіть показати документи, що підтверджують права сервісу на цей автомобіль.
Не всі компанії чесні по відношенню до клієнтів. Тому щоб уникнути будь-яких проблем, упевніться в тому, що сервіс володіє автомобілями на законних підставах.

Зверніть увагу, яке авто пропонує вам працівник автопрокату.

Розкажіть, для чого вам потрібен транспортний засіб і попросіть допомогти з вибором. Сервісу можна довіряти, якщо фахівець порекомендує машину, яка оптимально підходить саме для вашої ситуації, а не спробує нав’язати найдорожче авто.

Розпитайте про умови прокату.

Надійний партнер докладно розповість про умови співпраці до укладення договору. Відповіді в дусі «про все домовимося потім, ви тільки сплачуйте, і можете їздити» повинні вас насторожити.

Звертайте увагу на роботу менеджерів.

Пам’ятайте, прокат автомобілів – це, перш за все, послуга. Звертайте увагу на те, як спілкується з вами представник компанії, наскільки він чемний, як швидко реагує на ваші прохання, чи обізнаний він в специфічних питаннях, що стосуються автопрокату, наприклад, чи знає хоча б елементарні технічні характеристики автомобіля.

Вибір автопрокату досить скрутний через високу конкуренцію в цій сфері. Але сподіваємося, що наші поради допоможуть вам знайти надійного партнера і отримати сервіс найвищої якості.

Чому прокат машин ідеальний варіант для поїздок?

Коли ваша машина зламалася, ніхто не відміняв ваші поїздки. Якщо ви часто їздите на ділові зустрічі, то не дивлячись ні на що, вам необхідно підтримувати певний статус, не приїдете ж ви на таксі економ класу, або ще краще – на метро. Для тих, хто живе в передмісті, автомобіль річ просто незамінна, без нього час на дорогу з роботи додому займе занадто багато часу. Для яких би цілей вам би не був необхідний прокат автомобіля, в автопрокаті SVCAR ви знайдете відповідну машину. Для поїздок по місту відмінно підійде седан, який не витрачає багато палива, для їзди по сільській місцевості – позашляховик, знайдеться і машина представницького класу.

Якщо ви орендуєте автомобіль в компанії, ви можете бути впевнені, що машина справна, крім того, вона застрахована за всіма статтями. Як тільки ви підпишете акт прийому – передачі авто, вам передають документи на машину і ключі. У разі виникнення поломки, ви можете звернутися в сервісний центр, де проблема буде усунена. Ви можете здійснити прокат авто, для цього навіть не потрібно виходити з дому, або офісу. Все, що необхідно, це зайти на сайт і заповнити електронну форму.

Конкуренція на цьому ринку дуже висока, тому подібні компанії намагаються зробити все заради вашого комфорту, пропонуючи автомобілі різних моделей і комплектації. Є можливість прокату машини як на автоматичній, так і на механічній коробці передач, все залежить від ваших побажань.

Тепер пропонуємо розглянути основні типи оренди: короткостроковий прокат і оренда на довгий термін.

Переваги довгострокової оренди автомобіля без водія

Ви тимчасово не можете користуватися власним автомобілем, або ж ви поки не обзавелися власним транспортним засобом, тоді довгострокова оренда автомобіля – ідеальний варіант для вашого комфортного пересування.

Якщо ви хочете користуватися орендованою машиною більше одного місяця, то довгострокова оренда вам підійде просто ідеально. Ви можете вибрати машини будь-якого класу, в залежності від ваших потреб. Ви можете використовувати автомобіль як в поїздках по Україні, так і в закордонних. Що б у вас був широкий вибір машин, рекомендується здійснювати замовлення за кілька тижнів, до передбачуваної поїздки.

Чому вигідна довгострокова оренда автомобіля

1. Ви значно економите грошові кошти в порівнянні з тим, коли ви орендуєте автомобіль на короткі терміни.

2. Компанія надає страховку за всіма ризиками, завдяки чому, ви можете не турбуватися за безпеку транспортного засобу, а будете спокійно насолоджуватися поїздкою.

3. Ви отримуєте технічне обслуговування автомобіля, тому в разі поломки, ви будете знати куди звертатися, і вам не доведеться переплачувати за ремонт. Якщо ж вам буде необхідно змінити шини, то компанія подбає і про це.

З кожним днем ​​люди все частіше беруть автомобіль в оренду на тривалий час. Особливо оренда автомобіля користується попитом у тих, хто вирушає на тривалий час в поїздку, або ж кому потрібно авто в певному місті на невеликий період. Якщо ви приїжджаєте в місто у відрядження, то користуватися громадським транспортом в незнайомому місці проблематично, а покупка власної машини неможлива, то оренда дозволить вирішити всі проблеми. Крім того, так ви значно економите на таксі або на короткостроковій оренді.

Якщо у вас є водійські права – ви можете орендувати машину без водія. Це не тільки дозволяє заощадити, але і не залежати від водія.

Власна машина зламалася? Візьміть авто в короткострокову оренду

Практично кожному власнику автомобіля знайома ситуація, коли власна машина ламається, а її ремонт вимагає великих тимчасових витрат. Що ж робити, якщо ви несподівано втратили особистий транспорт? Пересідати на маршрутки і метро, ​​щонайменше, не комфортно. Кожен день користуватися послугами таксі дорого, крім того, у вас немає гарантії, що служба таксі знайде вільну машину в годину пік і, що ви приїдете у своїх справах вчасно. Вирішення цього питання досить просте – прокат машин.

В Європі ця послуга дуже популярна і не тільки серед тих, хто тимчасово втратив власний засіб пересування, а й серед тих, хто вирушає у відрядження в інше місто або в подорож.