Багато батьків не замислюються про те, як багато може дати їхній дитині вивчення англійської мови і чому треба вчити мову з раннього віку. Для початку давайте розберемося, навіщо ж потрібна англійська мова дитині.

Як відомо, англійською мовою спілкується більша половина людей на планеті. Більшість ділових переговорів ведуться англійською мовою і більшість інформації в світі представлено саме на англійській мові . Знання англійської дадуть вашій дитині можливості необмеженого спілкування і пошуку нової інформації. Тільки уявіть – вільне спілкування з людьми з інших країн, можливість читати світову літературу в оригіналі, доступ до будь-яких наукових публікацій. Отже англійська з нуля для дитини – це її успішне майбутнє.

Так чому ж треба починати вчити англійську з раннього віку?

По-перше, вивчення англійської з дитинства дозволяє розширити кругозір дитини, а також сильно впливає на її розвиток, логіку і пам’ять.

По-друге, вивчення іноземної мови з дитинства – це економія коштів і часу. Діти більш сприйнятливі до навчання і здатні дуже швидко запам’ятовувати інформацію. Витративши час на вивчення англійської в дитинстві, ви заощадите роки в майбутньому.

По-третє, вивчення мови в дитинстві дасть можливість дитині вже зі школи успішно застосовувати отримані знання. Завдяки інформації, яка доступна тільки на англійській мові, дитина зможе легше і швидше розбиратися в нових темах, готувати цікаві доповіді та презентації.

З якого віку треба починати вчити мову?

Чим раніше, тим краще. Як тільки ви бачите, що Ваша дитина готова до навчання – можете віддавати її на мовні курси. Зазвичай, малюки починають навчання з 3 років. Однак, якщо Вашій дитині більше або вона вже ходить в школу, все одно не пізно починати. Науково доведено, що діти до 12 років найбільш сприйнятливі до навчання, тому курси з носієм дадуть максимальний ефект в цьому віці.

Ешко – як вибрати курс англійської мови для дітей?

Як показують останні оцінки фахівців і відгуки більшості людей, які вивчали англійську мову, одні з кращих курсів англійської мови надає навчальний центр «Ешко». Найбільше позитивних відгуків і відгуків у курсу англійська для дітей. Крім ефективної програми вивчення і, дійсно, професійних вчителів, курси «Ешко» ще привабливі і тим, що надають можливість займатися вивченням англійської мови дистанційно в зручний час і в зручному місці. Важливо зауважити, що програма вивчення англійської мови для дітей в навчальному центрі «Ешко» сформована максимально збалансовано завдяки ідеальному поєднанню лексики по затребуваним темам, граматики, відпрацювання максимально автентичної вимови, техніки читання і письма.

З чого почати вивчення англійської мови?

Для того, щоб почати вивчати англійську мову, достатньо замовити пробний безкоштовний урок на офіційному сайті центру. Також на сайті навчального центру «Ешко» можна пройти безкоштовне тестування рівня володіння англійською мовою і подивитися величезну кількість навчальних відео-матеріалів по темам і корисних вебінарів.