Страва, яка допоможе вам прокласти шлях до серця свого коханого чоловіка через шлунок: записуйте рецепт!

Класичне м’ясо по-французьки залишає позаду багато страв зі свинини, які можна приготувати в духовці. Воно й зрозуміло, адже під тягучим запеченим шаром сиру немає нічого зайвого. І все ж іноді може здатися, що чогось не вистачає …

Ми ризикнули довести рецепт м’яса по-французьки до ідеалу, і тепер вам залишилося тільки оцінити цей шедевр. М’ясо під шубою, на відміну від свого прототипу, не вимагає гарніру.

У деяких ресторанах подібні страви називають сковородою: клієнтові просто виносять запечене з овочами м’ясо під сиром в тому посуді, в якому його готували.

Складові:

  • Свинина – 1 кг
  • Цибуля – 3 шт.
  • Помідор – 3 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Твердий сир – 250 г
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

Підготуємо інгредієнти, не змішуючи їх. Наріжте м’ясо великими шматками, посоліть і поперчіть його. Натріть картоплю і сир на крупній тертці, цибулю наріжте кільцями, а помідори – півкільцями.

Змастіть деко олією, викладіть на нього шарами м’ясо, цибулю, терту картоплю. Тепер змастіть помідори майонезом і викладіть їх поверх картоплі. Поставте в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.

Не вимикайте духовку. Дістаньте деко, видавіть поверх м’яса з овочами часник і рясно посипте його сиром. Поставте в духовку ще на 5 хвилин.

Найпрекрасніше в цьому рецепті те, що він не класичний, а тому підійде будь-яке м’ясо. Тільки пам’ятайте, що яловичину спочатку потрібно добре замаринувати.

Рекомендуємо готувати і подавати страву порційно, наприклад, в горщиках або керамічних формах невеликих розмірів.

Як вам наша «гаряча сковорода»? Поділіться рецептом з своїми подругами, запевняємо, вони вам подякують.

Джерело

Поділись


Новини партнерів