Соковиті смачні біляші! Цей рецепт стане Вашим улюбленим!

Любите біляші? Але ніяк не можете знайти правильний рецепт? Тоді ця стаття для вас – біжіть за інгредієнтами та потіште себе та свою родину надзвичайно смачними та соковитими біляшами!

Складові:

  • Фарш свинячо-яловичий – 500 грам
  • Цибуля 2 шт
  • Сіль, перець (за смаком)

Тісто:

  • 4 склянки борошна (3 в тісто, 1 на обробку)
  • вода або молоко для тіста – 360 мл
  • 2 ст. ложки цукру
  • сіль 1ч.л
  • 2 ч.л сухих дріжджів
  • 2 ст.л рослинної олії
  • 1 білок

Читайте також: Нереально смачні чебуреки: хрустке тісто і соковита м’ясна начинка

Приготування:

1. Змішати молоко (воду), борошно, цукор, сіль, дріжджі і рослинну масло.

2. Вимішуємо і ставимо в тепле місце на підйом.

3. Обсмажити на рослинній олії половину цибулі.

4. У фарш додаємо смажену і сиру цибулю, сіль, перець.

5. Добре перемішуємо і вливаємо трохи води для отримання соковитого фаршу.

6. Розкачуємо тісто в тонкий пласт і вирізаємо кружечки, діаметром 6-8 см.

7. На середину кожного кружечка викладаємо фарш, по колу обмащуємо тісто білком, зверху кладемо другий шматок тіста і защипуємо по колу.

8. Обсмажуємо біляші з обох сторін, потім викладаємо на деко і накриваємо фольгою.

9. Ставимо в розігріту духовку до 175 С близько 20 хвилин.

10. Після цього біляші складаємо в каструлю і накриваємо кришкою або рушником.

11. Біляші, що остигли, виходять м’якенькими та соковитими.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів