Кабачків багато не буває! Особливо якщо вони приготовані за цим рецептом!

Літо – це, безсумнівно, пора фруктів, ягід, овочів і трав. У цю пору необхідно вдосталь насолодитися всіма доступними дарами з грядки, адже в них стільки вітамінів і мінералів, необхідних нашому організму.

Тому ми підготували для вас ще один простий і швидкий рецепт приготування кабачків. Закуска готується за лічені хвилини і з мінімуму інгредієнтів, зате виходить нереально смачною!

Складові:

  • Кабачок – 2-3 шт.
  • Яйце – 1-2 шт.
  • Кисле молоко – 100 мл
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Пшеничне борошно за смаком

Приготування:

Очистіть овочі від шкірки і наріжте їх пластинами тоншими за один сантиметр.

Посоліть, поперчіть і додайте кілька зубчиків часнику. Ретельно перемішайте.

Для приготування кляру розітріть яйця з сіллю, додайте кисле молоко. Після цього всипте таку кількість борошна, щоб маса була рідшою, ніж тісто для млинців.

Пластинки кабачків вмочіть спочатку в борошно, потім в кляр і обсмажте з двох сторін в соняшниковій олії.

Приготовані таким способом кабачки чудово поєднуються зі сметаною або вершковим соусом. Ця швидка закуска знайде місце у вашому серці, адже вона просто ідеальна для літа!

Джерело

Поділись


Новини партнерів