М’ясо з молодою картоплею і кабачками – страва, яка не залишить байдужим нікого!

Любите посмакувати соковитою та ніжною свининою, тоді цей рецепт саме для вас.  Надзвичайно смачне м’ясо в поєднанні з молодою картоплею та кабачками нікого не залишить байдужим!

Складові:

  • Нежирна свинина – 1 кг
  • Кабачок – 500 гр
  • Помідор – 300 гр
  • Цибуля – 200 гр
  • Молодий часник – 3 шт
  • Морква – 200 гр
  • Картопля – 1 кг
  • Спеції, сіль
  • Зелень

Приготування:

1. Нарізаємо часник пластинками і кидаємо в казан з нагрітим маслом.

2. Потім додаємо півкільця цибулі і обсмажуємо до прозорості, додаємо моркву і тушкуємо хвилини три.

3. Нарізаємо кабачок кубиками і висипаємо в казан, тушкуємо хвилин п’ять.

4. Додаємо помідори і м’ясо.

5. Накриваємо кришкою і тушкуємо все на мінімальному вогні 40-50 хвилин.

6. Додаємо молоду картоплю.

7. При необхідності додаємо трохи окропу.

8. Солимо і перчимо.

9. Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності картоплі.

10. Подаємо посипавши зеленню.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів