Любите посмакувати соковитою та ніжною свининою, тоді цей рецепт саме для вас. Надзвичайно смачне м’ясо в поєднанні з молодою картоплею та кабачками нікого не залишить байдужим!
Складові:
- Нежирна свинина – 1 кг
- Кабачок – 500 гр
- Помідор – 300 гр
- Цибуля – 200 гр
- Молодий часник – 3 шт
- Морква – 200 гр
- Картопля – 1 кг
- Спеції, сіль
- Зелень
Приготування:
1. Нарізаємо часник пластинками і кидаємо в казан з нагрітим маслом.
2. Потім додаємо півкільця цибулі і обсмажуємо до прозорості, додаємо моркву і тушкуємо хвилини три.
3. Нарізаємо кабачок кубиками і висипаємо в казан, тушкуємо хвилин п’ять.
4. Додаємо помідори і м’ясо.
5. Накриваємо кришкою і тушкуємо все на мінімальному вогні 40-50 хвилин.
6. Додаємо молоду картоплю.
7. При необхідності додаємо трохи окропу.
8. Солимо і перчимо.
9. Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності картоплі.
10. Подаємо посипавши зеленню.
Смачного!