Не шашлик, а просто надзвичайна смакота! Приготуй незвичайне грибне частування, яке здатне втерти носа маринованому м’ясу!

Гарна сонячна погода, легкий вітер і у вас вихідний… Як же ви проведете вільний час? Звичайно, підете на пікнік разом з сім’єю і друзями. Приготування шашлику – цілком звичайна справа. Але як щодо креативного і не менш смачного доповнення до нього?

Шашлик із грибів незмінно ароматний, соковитий і смачний. Відкиньте убік ідею з обсмажуванням продукту з цибулею або морквою. Потрібно просто замаринувати гриби на півгодини, нанизати на шпажки і запекти в духовці. Взяти таке частування з собою – чудова ідея.

Складові:

  • печериці – 600 г
  • лимонний сік – 2 ч. л.
  • соєвий соус- 4 ст. л.
  • кріп – 1 пуч.
  • паприка – 1 ч. л.
  • соняшникова олія – 4 ст. л.
  • сіль за смаком

Приготування:

1.Гарненько помийте гриби. Розстеліть на чистій поверхні рушник. Перекладіть на нього гриби, щоб вся зайва рідина увібралася.

2. Помістіть гриби в пакет. Туди ж додайте рослинну олію і соєвий соус, паприку, сіль, лимонний сік, а також подрібнений кріп.

3. Закрийте пакет. Потрусіть вміст. Залиште так на 30 хвилин.

4. Змочіть шпажки водою. Мариновані гриби потрібно нанизати на шпажки.

5. Розігрійте духовку до 200 ° С. Перенесіть шпажки з грибами на деко. Запікайте 15 хвилин.

Ця ідея – не просто овочеве доповнення до м’ясних шашликів. Якщо у вашій компанії є ті, хто з якихось своїх причин відмовився від вживання м’яса, вони із задоволенням пригостяться таким шашликом. Виїжджаючи на природу, захопіть з собою побільше овочів. Приготуйте легкий салат і проведіть час не тільки добре, але й смачно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів