Хіт сезону! Кабачки, запечені в сметанному соусі – дивовижна смакота

Надзвичайно проста та корисна страва здивує своїм смаком вас і ваших родичів.

Складові:

  • кабачок – 1 штука,
  • твердий сир – 70 гр.,
  • сметана – 100 гр. ,
  • 1 зубчик часнику,
  • зелень, сіль, перець за смаком.

Приготування:

  1. Нарізаємо кабачок кружечками, солимо. Натираємо сир на тертці.
  2. Укладаємо кабачки на деко. Викладаємо на кабачки сметанну суміш (змішати сметану з подрібненим часником і сиром). Зверху посипаємо подрібненою зеленню.
  3. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Джерело

Поділись


Новини партнерів