Рулетики зі свинини оцінять всі – і жінки, і чоловіки. Жінки за простоту приготування і красу, а чоловіки за відмінний смак. Соковите м’ясо, просочене ароматом грибів, з сиром всередині. Ммм .. справжнє задоволення.
Складові:
- свинина – 0,5 кг .;
- цибуля – 1 шт .;
- вино червоне – 0,5 скл .;
- сир – 150 гр .;
- груша – 1-2 шт .;
- сіль / перець за смаком;
- печериці – 300 грам.
Рулетики з свинини, покроковий рецепт:
- Перш за все підготуйте м’ясо, промийте його та обсушіть. Наріжте довгастими шматочками. Відбийте молотком, посоліть, поперчіть.
- Гриби наріжте невеликими шматочками, цибулю дрібно наріжте.
- Сир наріжте невеликими смужками.
- Цибулю і гриби обсмажте.
- Потім трошки остудіть, і змішайте з нарізаною грушею.
- На кожен шматочок м’яса, викладіть начинку та шматочок сиру. Загорніть його рулетиком, і зв’яжіть пекарською ниткою, можна сколоти зубочисткою.
- Деко змастіть маслом, і викладіть рулетики. Духовку нагрійте до 180 ° С і випікайте 10 хвилин. Далі кожен шматочок полийте вином, і відправте ще 15-20 хвилин в духовку.
Рулетики з свинини можна і на святковий стіл подати, і просто до вечері приготувати – це швидко і дуже смачно!
Смачного!