Стали відомі звички нещасливих жінок: думка психологів

Психологи стверджують, що звички кожної людини характеризують її як особистість. Винятком не є і жінки. Фахівці виділили певний набір щоденних звичок у жінок, які не відчувають себе щасливими.

Ось цей перелік.

Часто перевіряє пошту

Постійна перевірка електронної пошти говорить або про страх щось втратити, або про те, що жінка постійно чекає уваги, нехай навіть це лист – розсилка від магазину косметики.

Занадто багато працює

Якщо жінці постійно здається, що вона не заслужила відпочинок. Занадто велике навантаження, навмисне вимотування себе говорить про її невдоволення собою.

Порада тут така: пам’ятайте, що вам не потрібно «вимолювати» у житті відпочинок. Навпаки, своєчасна «перезарядка» тільки допомагає ефективній роботі.

Теревені в мережі

Якщо кожну подаровану квіточку жінка намагається відразу ж залити в Інстаграм, щось явно не так з її самооцінкою. Демонстрація в соцмережах всіх приємних моментів життя, говорить про те, що тих самих приємних моментів у вашому житті не так вже й багато.

Зловтіха

Якщо дама відчуває, що радіє провалам подруг (з якими нормальні відносини), можна сказати про її невдале особисте жіноче щастя.

Зайве занепокоєння

Якщо жінка, як радить народна мудрість, завжди готується до гіршого, то автоматично прирікає свій організм на постійний стрес. Очікування негативного розвитку подій викликає неймовірну втому і перманентно поганий настрій. Якщо думати виключно про найгірший варіант, то значить про щастя не може бути й мови.

Джерело

Поділись


Новини партнерів