Гороскоп на 2 березня 2018 року

Ніяких емоційних сплесків бути не повинно, якщо ви самі їх собі не влаштуєте. А зіпсувати настрій і собі, і коханій людині зможете, якщо почнете чіплятися до неї по дрібницях і зриватися без всяких причин. Майте на увазі: негативні емоції вам зараз протипоказані.

Телець

Зараз ви можете перебувати в похмурому настрої, тому що не відчуваєте твердого грунту під ногами. Постарайтеся знайти заняття, яке допомогло б вам відмовитися від темних думок. Небажано планувати справи, пов’язані з серйозними фізичними навантаженнями.

Близнюки

Складно передбачити, як ви себе поведете в тій чи іншій ситуації. На оду і ту ж дію або вислів ви можете реагувати абсолютно по-різному, причому визначити, що ж вплинуло на вашу реакцію, абсолютно неможливо. Попередьте близьких людей і колег, щоб вони були поблажливими і не ображалися на вас.

Рак

Не дозволяйте собі лінуватися. У вас можуть виникнути цікаві ідеї. І не соромтеся звертатися до тих, хто може допомогти в їх здійсненні. Будьте уважні до коханої людини, щоб уникнути образ і сварок. Потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості і продумати, як уникнути втрат і зберегти стабільність. Зараз не варто брати гроші в борг.

Лев

Якщо не хочете ускладнити собі життя, то зараз не давайте ніяких обіцянок, особливо людям, від яких ви залежите. Цей день може виявитися напруженим, тому серйозних планів не будуйте. Зате настав вдалий час для зустрічей з людьми, до яких ви маєте теплі почуття.

Діва

Ви не повинні піддаватися ніяким спокусам, яких зараз буде безліч. Покладайтеся більше на себе, але майте на увазі: якщо почнете хитрувати, то заплутаєтеся і наробите масу помилок. День сприятливий для активної діяльності, так що постарайтеся запланувати на нього ті справи, до яких у вас руки не доходили.

Терези

Постарайтеся не пропускати заходів, які можуть вплинути на вашу професійну кар’єру. Навіть якщо вас просто запросять на вечірку або презентацію, обов’язково сходіть, так як зараз є всі шанси схопити удачу за хвіст. Швидше за все, вам надійдуть цікаві пропозиції, або ви зможете завести корисні знайомства. Допомога прийде звідти, звідки ви її не очікуєте.

Скорпіон

Ваша нерішучість заважатиме знайти вихід з ситуації, що склалася. Але не пасуйте перед перешкодами. Зараз можуть зав’язатися нові ділові зв’язки. Для любовних відносин даний період сприятливий. Самотні представники цього знака можуть отримати шанс знайти споріднену душу.

Стрілець

Доведеться проявити чимало активності, щоб досягти позитивних результатів. Якщо вам доводиться мати справу не з союзниками, а з противниками, спробуйте прийти до мирної угоди з ними хоча б на час. Не варто діяти поспіхом або під впливом сильних емоцій.

Козеріг

Зараз не витрачайте час на те, щоб когось у чомусь переконати. Розмови все одно ні до чого не приведуть, тому правоту доводьте не словом, а ділом. А ось винахідливість і навіть в якійсь мірі хитрість можуть послужити непогану службу. Можливі зміни в кращу сторону на любовному фронті.

Водолій

Негативні емоції можуть заглушити голос вашого розуму, через це існує значний ризик зробити серйозну помилку. Не йдіть ні на які компроміси зі своєю совістю, тим більше не піддавайтеся спокусі отримання легких грошей, так як можете втратити набагато більше, ніж придбаєте.

Риби

Зараз вдасться обійти перешкоди, які можуть спорудити на вашому шляху заздрісники і таємні недоброзичливці. Як не дивно, вони у вас є, причому в найближчому оточенні. Але, встановивши їх особистість, не намагайтеся з’ясовувати стосунки і що-небудь доводити. Найбільш ефективною виявиться тактика мовчання. Сприятливий день для всього, що пов’язано з любов’ю.

Поділись


Новини партнерів