Гороскоп на 26 лютого 2018 року

Овен

Якщо до виконання будь-якого завдання ви підійдете не поспішаючи і перед тим, як діяти, все обдумаєте, то можете розраховувати на хороший результат. Цей день сприятливий для походів по магазинах і великих придбань.

Телець

Потрібно бути обережними при спілкуванні з новими знайомими. Тому перед тим, як бути відвертими зі сторонніми, добре подумайте. Постарайтеся не сперечатися з коханою людиною.

Близнюки

Тримайте під контролем свої слова, і перед тим, як що-небудь вимовити вголос, добре подумайте. Більшість неприємностей, які можуть статися, будуть пов’язані саме з зайвою балакучістю, якщо ви будете себе контролювати, зможете уникнути їх.

Рак

Якщо щось не виходить, переробіть і пробуйте новий варіант. Вам буде надана можливість домогтися успіху відразу в декількох напрямках. А похвала близьких людей і колег підбадьорить і додасть сил. Зараз вам потрібні фізичні навантаження, щоб швидко знімати напругу.

Лев

Ніяких серйозних змін на гірше даний період не принесе. Ви будете готові зайнятися новими справами, та й розквитатися зі старими боргами зумієте. День сприятливий для нових знайомств, захоплень і любові. Будьте уважними до свого здоров’я.

Діва

Ніяких неприємних і казусних ситуацій статися не повинно. Йде сприятливий час для розширення кругозору, особливо якщо цим зайнятися разом з близькою людиною. Не варто брати кредити. Давати в борг навіть невеликі суми теж не рекомендується.

Терези

Даний період невдалий для людей, які збираються з’ясовувати стосунки, вирішувати спірні питання та налагоджувати контакти. Зате тим, кому потрібно натхнення, день обіцяє удачу. Якщо на вашому горизонті з’явиться нова людина, то вона може зіграти важливу роль.

Скорпіон

В даний період небажано братися за складні справи. Однак не слід відмовлятися від ділових зустрічей і переговорів. Будь-які суперечності будуть розв’язані, якщо не станете поспішати і спочатку розберетеся в ситуації, що склалася. Не забувайте враховувати думку оточуючих людей, особливо якщо дорожите відносинами з ними.

Стрілець

День може піднести неприємні сюрпризи в області високих почуттів. Потрібно постаратися приділяти більше уваги і турботи своїм близьким. Зараз ви здатні образити або принизити їх інтереси. Через це спливуть давні образи і претензії.

Козеріг

Даний день буде плідним, хоча самі ви можете відчувати незадоволеність собою або тим, що вас оточує. Постарайтеся не брати на себе підвищених зобов’язань, уникайте надмірних навантажень. Займайтеся тим, що вдається без труднощів.

Водолій

Душевна рівновага і гарний настрій будуть вашими супутниками. Даний період варто присвятити побудові планів на майбутнє, урізноманітнити своє дозвілля, більше бувати на свіжому повітрі. А також можна пройтися по магазинах і придбати те, що захочеться.

Риби

Йде сприятлива пора для всього, що пов’язано з любов’ю. Тим, хто ще не знайшов свою половинку, потрібно подивитися по сторонам. А ті, чиє серце вже зайнято, можуть прекрасно провести час в суспільстві коханої людини. Складіть на даний час програму для спільного відпочинку і розваг.

Поділись


Новини партнерів