Ви не повірите, але зігріватися гарячим чаєм надзвичайно небезпечно. Вчені розповіли, чому.
Лікарі ВООЗ заявили, що напої з температурою понад 65 градусів можуть виявитися провокаторами онкології. До...
Вченим вже давно відомо, що чай володіє протираковим ефектом, але механізм цієї дії досі залишався загадкою. Шведські вчені з'ясували, як саме чай запобігає розвитку...
Впритул питанням про вплив харчування на тривалість життя зайнялася група китайських вчених.
Вони встановили, що риба багата жирними кислотами, тому її вживання в їжу дійсно...
Вчені, що представляють лабораторію артеріальної гіпертонії ГУ «РНПЦ Кардіологія», заявили про те, що з усіх продуктів в раціоні на серце і судини людини найбільш...