Довгі жіночі стрижки: огляд трендів на 2020 рік

Довгі жіночі стрижки: огляд трендів на 2020 рік

Довге розпущене волосся виглядає ефектно і завжди притягує до себе погляди оточуючих, звичайно ж, за умови, що воно доглянуте. Останнього домогтися реально тільки з регулярним доглядом і ліквідацією посічених кінчиків. Але як зробити охайну зачіску і при цьому зберегти бажану довжину? Пропонуємо познайомитися з актуальними в цьому році зачісками на довге волосся, з яких ви зможете підібрати найбільш відповідний варіант.

Не варто вкладати волосся “волосинка до волосинки”. У 2020 популярністю користуються зачіски з легкої недбалістю, завдяки чому вдається максимально досягти природності.

Стрижка шеггі

Шег, або Шеггі, характеризує свою володарку, як “кошлату”. Однак боятися подібних асоціацій не варто. Така зачіска була популярна ще в 70-тих, а як показує практика, мода – річ циклічна. Тому актуальність стрижки шеггі сьогодні не піддається сумнівам.

Якщо однотонний варіант здається вам трохи нудним, додайте фарб. Для цього достатньо лише злегка освітлити кінчики, які стануть відмінним доповненням загальної картини.

Каскад на довге волосся

У цьому сезоні, асиметрія, причому в усьому, активно набирає обертів. Відповідно дана тенденція торкнулася і зачісок, в результаті чого каскад – відмінний варіант для сучасних модниць. Його також можна по-різному обіграти, вдавшись до колорування. Що зробити світлішим залежить від ваших зовнішніх характеристик, це можуть бути як кінчики, так і корінці.

Вкладати каскад рекомендується так, щоб зверху був об’єм. Низ можна або повністю випрямити, або зробити легку завивку.

Прямий зріз

Ще один тренд серед стрижок – прямий зріз. Дозволяє не тільки зберегти здоров’я волоссю, позбавивши його від посічених кінчиків, а й віддати данину модним тенденціям. До всього іншого, відмінно виглядає не тільки на довгому, але й короткому волоссі.

Який чубчик зробити?

Красиво з довгим волоссям виглядають чубчики. У 2020 вашій увазі пропонуються кілька актуальних доповнень зачіски, вибирати найбільш підходящий з яких потрібно, спираючись на форму обличчя і власні переваги.

На обидві сторони

Назвати чітким такий чубок навряд чи можна, він плавно переходить до основного полотна волосся. Тут локони діляться на 2 частини, не обов’язково однакові за об’ємом. Не страшно, якщо вони будуть злегка прикривати очі. Правда не варто робити пасма занадто довгими. В іншому випадку доведеться постійно їх поправляти, а як наслідок волосся почне швидко бруднитися і перестане бути розсипчастим.

Прямий чубок

І знову повернулася класика – прямий чубчик. Причому не обов’язково прагнути його вкладати ідеально. Нехай він знаходиться в “вільному польоті”. Якщо ж доглядати за чубчиком набридне, то ви завжди зможете відростити його до стану, який описаний пунктом вище.

Ультракороткий чубчик

Варіант, що більше підходить для молоді або зухвалих панночок. Такий чубок можна або завити, або залишити прямим. Якщо не боїтеся експериментів, пофарбуйте його колір, що відрізняється від основного. Також мега стильно виглядає тандем дуже короткого чубчика і попелястого довгого волосся.

Загальні рекомендації

  • Ефектним можна назвати тільки здорове волосся, тому не варто нехтувати щоденним доглядом за ним.
  • Пам’ятайте, що розпущене волосся завжди повинно бути чистим.
  • Розкрити “родзинку” стрижки реально тільки при коректній укладці волосся.
  • Намагайтеся звести до мінімуму використання лаків і гелів. Не забувайте, зараз в моді природність.
Поділись


Новини партнерів