Кращі стрижки 2020 для тонкого волосся, яким майже не потрібна укладка

Кращі стрижки 2020 для тонкого волосся, яким майже не потрібна укладка

Сьогодні ми розповімо вам про найкращі стрижки, які легко додадуть красивий природний об’єм тонкому і проблемному волоссю.

Тонке волосся є справжньою проблемою для великої кількості жінок, оскільки його дуже складно вкладати. Тому, перед вибором стрижки, необхідно визначити форму овалу обличчя, а також структуру вашого волосся. Тоді підбір буде проходити значно простіше.

Як вибрати стрижку за формою обличчя

Жінкам, які мають овальне обличчя, підійде будь-який варіант, як доповнений чубчиком, так і без нього.

стрижка для овального обличчя

Володаркам круглого обличчя краще віддавати перевагу асиметричним багатошаровим варіантам, в яких локони обрамляють його контур.

Жінкам, які мають квадратні риси, краще підібрати варіант, що згладжує. Таким буде будь-яка асиметрична зачіска, а також стрижки в рваними кінчиками.

стрижка для прямокутного обличчя

Жінкам з трикутною формою обличчя, краще вибирати зачіски, які мають прямий зріз. Також варто повністю відмовитися від короткого варіанту чубчика.

Якщо ж у вас ромбоподібне обличчя, краще зробити стрижку на пасмах середньої довжини, які трохи прикриють вилиці.

стрижка для ромбоподіного обличчя

Короткі стрижки для сучасних жінок

Короткому волоссю значно легше додати об’єму. Достатньо використовувати техніку градуювання.

Найкрасивіші і стильні жінки часто віддають перевагу стрижці Пікс, переваги якої в об’ємній маківці. При цьому стрижка підходить для жінок будь-якого віку. Можливе виконання як в варіанті з чубчиком, так і без нього.

Стрижка пікс для короткого волосся

Боб підходить для жінок як з короткими пасмами, так і з середньою довжиною. Він універсальний і підходить під будь-який варіант форми обличчя. Його краса полягає в природному об’ємі, який легко отримати за допомогою фена. З чубків краще підібрати подовжений варіант.

боб на коротке волосся

Середні стрижки для тих, хто хоче бути в тренді

Для пасом середньої довжини варіантів стрижок значно більше. Універсальною вважається подовжений боб. Також можна придивитися і до каскаду або до драбинки. А романтичним ніжним особам краще віддати перевагу Аврорі.

Середні стрижки для тих, хто хоче бути в тренді

Ідеальні стрижки для довгого волосся

Оптимальною вважається довжина приблизно до плечей, в інших випадках у жінок буде чимало проблем, пов’язаних з укладанням. Найбільш вдалим рішенням стане драбинка або каскад.

Ідеальні стрижки для довгого волосся

Але головне враховувати, що для тонкого волосся кращим рішенням є багатошарова стрижка. А яка саме – вибирати вам.



Новини партнерів