Ефективні маски для волосся, які зроблять його красивим та здоровим

Кожній дівчині і жінці хочеться, щоб волосся було красивим і здоровим, не ламалося і виглядало по-королівськи. Але через погану якість води, постійне використання фена і неправильний догляд навіть розкішне волосся може стати тьмяним і ламким.

Якщо ви не знаєте, як зробити волосся густим, тоді ця стаття якраз для вас. Ми підібрали рецепти масок для волосся, які можна приготувати в домашніх умовах. Всього пару хвилин вашого часу, і ваше волосся знову стане здоровим та блискучим!

Маска з жовтка і кефіру

Така маска відмінно підійде, якщо ви хочете зміцнити волосся і стимулювати його ріст. Для приготування диво-засобу змішайте 2 яєчних жовтки, склянку кефіру, 1 ст. л. гірчиці. Спершу нанесіть маску на корінці, а потім розподіліть по всій довжині волосся. Замотайте голову, потримайте маску приблизно годину, змийте звичайним шампунем і сполосніть відваром шавлії.

Маска з червоного перцю

Маска допоможе, якщо вам потрібно зміцнити волосся. Для її приготування знадобиться всього два інгредієнти: реп’яхова олія і червоний перець в порошку. Змішайте 50 мл олії і 0,5 ч. л. перцю, втирайте суміш у шкіру голови і залиште на 20 хвилин. Обполоснути волосся бажано відваром трав.

Маска з олією і лимонним соком

Цей засіб при регулярному використанні відмінно впорається з рідким і слабким волоссям, та зробить його густішим та міцнішим. Для приготування такої маски підійдуть мигдальна, оливкова, рицинова або реп’яхова олія. Змішайте трохи олії з лимонним соком, втирайте в шкіру, замотайте голову і залиште на 30 хвилин. Змивати маску можна звичайним шампунем.

Маска з кефіру і какао

Кисломолочні продукти – справжній подарунок для волосся. За рахунок молочного білка такі маски зроблять його слухняним і густими. Для приготування маски змішайте склянку кефіру, 1 ч. л. какао і яйце. Втирайте маску в шкірний покрив, замотайте і залиште на годину.

Дріжджова маска

Якщо мрієте про красиве і густе волосся, ця маска точно для вас. Щоб приготувати її, змішайте склянку теплого молока, 1 ч. л. дріжджів і 1 ст. л. меду. Перед тим, як використовувати маску, потрібно дати їй настоятися близько години в теплому місці. Після цього нанесіть засіб на корені волосся і розподіліть по всій довжині, залиште на годину. Для ополіскування найкраще підійде відвар з розмарину і кропиви з додаванням яблучного оцту.

Підберіть ту домашню маску для волосся, яка підходить вам найкраще і регулярно використовуйте її, тоді ваше волосся засяє і зміцніє. Звичайно, інша частина догляду теж повинна бути правильною і розумною. Якщо у вас є можливість не використовувати фен і дати волоссю висохнути самостійно, то обов’язково використовуйте її.

Поділись


Новини партнерів