Весняний манікюр в модному бузковому кольорі 2020

Красива весняна підбірка для наших читачів. Надихайтеся свіжими ідеями дизайну нігтів, вибирайте і зберігайте те, що більше сподобалося. Приємного перегляду!

У палітрі фіолетового є ніжні світлі відтінки, яким і присвячена ця добірка: бузковий, ліловий, лавандовий, фіалковий і інші пастельні відтінки.

Ці кольори дуже ніжні і м’які, тому ідеально підходять для свіжого весняного манікюру. Вони класно виглядають як в глянсовому, так і в матовому виконанні.

Смугаста геометрія

Геометричні мотиви не залишають подіуми найпопулярніших дизайнів. Ось кілька цікавих варіантів геометрії в бузкових тонах:

Квітковий принт

Ніжні відтінки фіолетового притаманні багатьом рослинам, тому і мають такі назви: лавандовий, ірисовий, бузковий, фіалковий… І квітковий принт з такою ніжною основою виглядає дуже гармонійно:

Блискучий бузковий манікюр

Якщо хочеться більш яскравого і ефектного манікюру – додайте трохи блиску. Це можна зробити за допомогою дзеркальної втирки, блискучої фольги, страз, паєток, каміфубуків, слюди або інших блискіток.

Не рекомендуємо змішувати різні дизайни – краще вибрати щось одне. Не забувайте, в моді елегантна простота і мінімалізм.

Такої щільної блискучої поверхні можна домогтися за допомогою глітеру – готових рідких блискіток. Якщо немає глітеру, просто змішайте блискітки з густою базою.

Градієнт з фіолетовим відтінком

А ось кілька приголомшливих ідей дизайну “градієнт” з різними відтінками фіолетового кольору:

Поділись


Новини партнерів