Тренди в фарбуванні волосся весна-літо 2020 року

Навесні кожна поважаюча себе жінка повинна бути відкрита для змін. Вони можуть відбутися в світогляді, інтересах, виді діяльності або відносинах, а можуть супроводжуватися зміною іміджу, оновленням гардеробу і прагненням перевтілитися. Якщо ви давно плануєте змінити колір або відтінок волосся, зверніть увагу на трендові тони сезону весна-літо 2020:

Блонд

У цьому сезоні світлі відтінки будуть дуже актуальними. Можете сміливо експериментувати і пробувати блонд в різних варіаціях і техніках. При цьому бажано вибирати відтінки, які близькі до натуральних і виглядають максимально природно.

Блонд з відрослимм корінцями

Ще один тренд, який не поступається в своїй популярності. Пам’ятайте головне правило: не дивлячись на моду, волосся повинне виглядати доглянуто і красиво. Тому ефект відрослих корінців буде виграшно виглядати тільки з красивим блондом і блискучим, гладким, шовковистим волоссям. Якщо ви можете похвалитися гарною шевелюрою, сміливо відрощуйте корінці або пофарбуйте їх на декілька відтінків темнішим тоном.

Карамель

М’який, теплий і сонячний відтінок, який робить образ ніжним і жіночним. У моді будуть всі карамельні відтінки шатенового і блонду. Зверніть увагу на тони, що переливаються медовим на сонці.

Власницям яскравої, виразної зовнішності стилісти рекомендують поекспериментувати з глибокими і насиченими відтінками. При цьому на зміну відтінку «вороняче крило» прийде чорний матовий, який красиво виглядає в теплу пору року.

Тепла платина

Якщо ви хочете привертати увагу, при цьому залишивши ніжний і безневинний образ, зверніть увагу на теплу платину. Ненав’язливі і м’які медові вкраплення пом’якшують холодність кольору і роблять контури обличчя м’якшими.

Шоколад

Прихильницям темних відтінків рекомендується звернути увагу на насичений шоколадний тон, який неймовірно спокусливо буде виглядати на засмаглій або обвітреній шкірі.

Поділись


Новини партнерів