Модні відтінки манікюру на весну 2020

Прийшла весна, і з настанням яскравих сонячних днів хочеться додати соковитих фарб в свій повсякденний образ. Багато брендів вловили цю тенденцію і пропонують нам нові яскраві колекції.

Весняні новинки не обійшли стороною і б’юті-сферу, і сьогодні ми розповімо вам про найактуальніші тренди в манікюрі.

Рослинні мотиви

Навесні ніяк не обійтися без зелені, в тому числі і на наших нігтиках. Квіткові мотиви все ще користуються популярністю – це можуть бути невеликі бутони, витончені гілочки або акуратний розпис.

Тут важливо не переборщити, розписані нігті з великою кількістю квітів давно пішли в минуле, вистачить малюнка на одному пальці.

Якщо ви все ж хочете прикрасити орнаментом кожен нігтик, то дизайн повинен бути мінімалістичним.

За допомогою квіткових малюнків можна розставити яскраві акценти, добре виглядатимуть соковиті кольори: червоний, жовтий, бордовий, бузковий.

Місячний манікюр

Як і раніше в тренді улюблений багатьма модницями місячний манікюр. Тут відкривається величезний простір для фантазії: френч навпаки, прозорі або кольорові лунки, декор намистинками або стразами.

Для такого манікюру добре підійде ніжно-блакитний, персиковий, м’ятний або рожевий колір.

Улюблені варіанти майстрів цього нейл-арту – відділення лунок діагоналлю, прямою лінією або ж використання незвичайних обрисів (наприклад, у вигляді трикутників).

Negative space

Цієї весни в моді так званий «голий манікюр» – negative space. Такий стиль має на увазі нанесення кольорового покриття лише на частину нігтя з залишенням прозорих ділянок.

Найбільш популярні варіанти виконання – геометричні візерунки, що наносяться за допомогою смужок, а також малюнки пензлем поверх безбарвного покриття.

Цей манікюр відмінно підійде для коротких нігтів. Рекомендуємо використовувати контрастні кольори, наприклад, чорний, білий, червоний, насичений синій.

Матовий

Цей тренд, що став популярним в кінці минулого року, не здає позиції і цієї весни.

Матовий манікюр хороший тим, що він може використовуватися як самостійно, так і спільно з іншими видами нейл-арту – наприклад, він відмінно доповнить анималістичний принт.

Таке покриття добре поєднується з білим і блакитним кольором, а також з нюдовими відтінками.

Металік

Особливим попитом будуть користуватися відтінки металу, хром і дзеркальний колір у вигляді гель-лаку або втирки.

Варіантів втілення теж кілька: можна покрити всю нігтьову пластину цілком або використовувати окремі елементи в якості декору.

Зазначимо, що навесні металік краще комбінувати зі звичайним покриттям, роблячи акцент на одному пальці. А ось влітку «металевими» можна буде зробити вже всі нігтики.

Омбре

Метод найшвидшого манікюру – один з улюблених серед майстрів, таке покриття виглядає дуже цікаво і доречне в будь-якому стилі.

Він може бути горизонтальним, вертикальним або взагалі починатися з середини нігтя.

Безсумнівна перевага омбре – відмінна сполучуваність з іншими техніками (negative space, матовим покриттям, френчем). З відтінків вибирайте фіолетовий, бежевий, винний, синій.

Звичайно, різноманітних варіантів весняного манікюру набагато більше, ми перерахували лише основні тренди.

Настав час експериментів і сміливих рішень. Не бійтеся втілювати в життя найсміливіші ідеї, використовувати незвичайні поєднання кольорів і фактур, адже весна – це період творчості і нових відкриттів. Любіть себе!

Поділись


Новини партнерів