“Весняний бум”: нові стрижки, які тільки увійшли в моду

Якщо в світі високої моди ми спостерігаємо повернення в 90-ті, то перукарське мистецтво ностальгує за революційними 60-ми.

Минулого року в моді були зухвалі Пікс і гарсон, а цієї весни ми побачимо подовжений боб і каре до плечей з укладкою «голлівудські локони».

Зачіски та укладки

Каре з подовженими передніми пасмами. Оптимальна довжина волосся 2020 року – до рівня плечей. Нагадаємо, що не всім жінкам варто підстригати або відрощувати волосся до плечей.

Жінкам з невисокою шиєю, схильним до повноти, краще залишити деякий простір між зачіскою і плечима, щоб візуально НЕ погіршити силует.

Каре з рівним зрізом – данина французькій моді – ще один різновид, що буде дуже популярним цієї весни.

Градуйовані кінчики, пишність і легка недбалість в поєднанні з природними відтінками – тренд нового сезону.

На світових подіумах каре з рівним зрізом відрізнялося косим проділом і укладанням біля корінців за допомогою гелю.

Фальш каре – спеціальна укладка для довгого волосся, яке пригладжують біля коріння, створюють необхідний обсяг на потилиці і збирають позаду в низький хвіст.

Шеггі – кудлата стрижка з 70-х повертається через 50 років в короткому і подовженому варіантах. Другими за популярністю після Шеггі стали каскади на волосся середньої довжини.

Пряме волосся, прямий проділ – пряме волосся знову в тренді, крім того, вона повинне бути максимально природного відтінку. Ще один привіт з 90-х – волосся, укладене біля коріння за допомогою гелю.

Довгий низький хвіст – більш стриманий варіант попередньої зачіски, який прекрасно підійде для формальної обстановки.

Природні кучері – якщо волосся в’ється і пушиться від природи, не варто намагатися його випрямити і укласти по стандартам прямого волосся.

Довгий рваний чубчик, що звисає на очі і хвилясті локони були продемонстровані на світових подіумах, поряд з чубчиком-шторкою.

Асиметрія – Пікс і каре з подовженим і однобоким чубчиком не можуть вийти з моди, адже багато дівчат використовують асиметричні зачіски, щоб скорегувати занадто широкі вилиці.

Фарбування

Мелірування і техніка «омбре» поступово відходять у минуле, поступившись позицією новомодній техніці фарбування пасом під назвою «сомбра».

З її допомогою можна отримати дуже плавні горизонтальні і вертикальні колірні переходи за рахунок безлічі відтінків одного кольору.

Ще одна новинка – техніка «бейбілайтс» дозволяє домогтися ефекту сонячних відблисків на природному русявому і світло-каштановому волоссі.

Залишається популярним фарбування «балаяж», що створює ефект вигорілих на сонці пасом на градуювальних стрижках.

Поділись


Новини партнерів