Знаменита турецька маска з меду та кориці: краще процедур у салоні

Існує багато різних припущень і домислів щодо секретів краси туркень. Але, що б не говорили заздрісники, одне відомо точно: східні жінки не ведуться на новомодну косметику, а просто застосовують натуральні засоби, які готували ще їхні бабусі. Можливо, у них варто повчитися? Домашній догляд досить дешевий, а результати не змушують себе довго чекати.

Наша редакція вирішила розкрити східні секрети догляду за шкірою обличчя. У хід йдуть натуральні продукти і олії. Подейкують, їх використовували ще в гаремах Османської імперії. Саме там зародилися стандарти і процедури, які залишаються актуальними і сьогодні. За цінними знаннями полюють і європейські жінки. Нашим читачкам вони доступні завжди.

Не шкіра, а персик

Є чотири основні продукти, які завжди під рукою у туркені-красуні: рожева вода, домашній сир, арганова олія, йогурт. Рожева вода ідеально підходить для будь-якого типу шкіри. Вона допомагає боротися зі старінням, роблячи шкіру зволоженою і свіжою.

Арганова олія використовується для масажу. Саме вона допомагає очистити пори в домашніх умовах і оновити клітини. Масаж потрібно застосовувати всього 1 раз в тиждень. Вам достатньо однієї чайної ложки олії. Після масажу просто зітріть залишки олії теплим вологим рушником.

Змішавши сир і йогурт (домашні), ви приготуєте суміш для відбілювання обличчя. Також можна розвести молоко і змащувати ним шкіру двічі на тиждень, щоб вирівняти колір і гарантувати живлення клітин.

І вже якщо ви всерйоз зацікавилися секретами туркень, знайте, що вони регулярно споживають йогурти в їжу. Те, як виглядає ваша шкіра, багато в чому залежить від вашого раціону. Йогурти очищають організм від токсинів, завдяки цьому шкіра стає здоровішою.

Трохи кориці і меду

Не раз уже доводилося чути про ці два інгредієнти, які працюють заради єдиної мети. Вони творять чудеса, варто просто нанести їх на волосся. А шкіра обличчя реагує ще швидше. Так що розписувати, пробуйте самі.

інгредієнти

  • 3 ст. л. харчової соди
  • 1 ч. л. меду
  • 1 ч. л. рідкого вітаміну Е
  • 1 щіпка меленої кориці
  • 4 ч. л. вершків або молока

Просто змішайте всі складові. У вас повинна вийти густа маса. Розподіліть її досить товстим шаром по чистій шкірі обличчя і шиї. Зачекайте, поки вона підсохне і змийте. Ні в якому разі не наносьте на зону навколо очей і губ.

Шкіра посвітлішає і посвіжішає. Пори значно звузяться, а контури обличчя стануть чіткішими. Це рідкість, коли результати видно вже після першого застосування. Але саме так працює подібна суміш.

Маска-знахідка – ось так її величають жінки, яким уже пощастило споглядати приголомшливий ефект. Спробуйте і переконайтеся на особистому прикладі, наскільки ефективний спосіб туркень.

Поділись


Новини партнерів