Ніжний манікюр – 2020: модні новинки і кращі тенденції ніжного манікюру

Відвідуючи майстра манікюру, багато дівчат намагаються вибрати універсальний варіант покриття, який буде поєднуватися з будь-яким одягом і аксесуарами. Ніжний манікюр в акварельних відтінках саме такий. Сьогодні ми розповімо, як виглядає наймодніший дизайн на пастельних нігтях, і покажемо ідеї актуального жіночного манікюру.

Елегантний ніжний манікюр є одним з найбільш затребуваних напрямків у дизайні нігтів. Багато жінок віддають перевагу саме йому, оскільки стримані відтінки доречні скрізь і не порушують вимог суворого офісного дрес-коду.

Якщо ви не хочете, щоб нігті були яскравим акцентом вашого образу, але при цьому прагнете надати їм доглянутого вигляду, красивий ніжний манікюр – те, що вам потрібно. Він підійде до будь-якого одягу і макіяжу, буде відмінно поєднуватися з будь-якою формою і довжиною нігтів. Сьогодні ми розповімо вам про актуальні тренди і представимо ідеї ніжного манікюру – 2020.

Ніжний манікюр – 2020: модні тенденції

Нейл-індустрія не стоїть на місці, в ній постійно з’являються нові техніки і розробляються нові формули засобів, а майстри нігтьового сервісу невтомно вдосконалюють свої навички. Сьогодні ви можете легко отримати стильний бездоганний манікюр, який протримається до трьох тижнів.

Разом з технологічними досягненнями виникають і модні тренди, які не варто ігнорувати, адже ви можете надихнутися ними і втілити в життя унікальні ідеї ніжного манікюру, який буде мати гарний вигляд на жіночих ручках.

У 2020-му на піку моди лаконічний ніжний манікюр без зайвих елементів декору. Такий дизайн буде ще краще виглядати, якщо ви підберете відтінок, що гармонує з тоном вашої шкіри. Наприклад, на тлі світлої шкіри рук вишукано виглядають відтінки рожевого золота, приглушений кораловий, бежевий, перловий, ванільний. Смагляві ручки перетворить гарний ніжний манікюр – білий, тепле золото, небесно-блакитний, бузковий, кавовий. Вам варто уникати лише кольорів з домішкою рожевого, які невигідно відтіняють оливкову шкіру.

Серед модних тенденцій ніжного манікюру в 2020-му варто назвати пастельні відтінки: світла бірюза, блакить, ніжно-рожевий, лавандовий. Покрийте одним з цих кольорів короткі нігті або нігті середньої довжини – і ваш елегантний ніжний манікюр готовий.

Тим, хто не шукає простих рішень, пропонуємо звернути увагу на дизайн. Як і раніше актуальний френч, зворотний френч, місячний манікюр. З новинок радимо ніжний манікюр в техніках negative space, waterway, бите скло і мармур.

Серед модних тенденцій в ніжному манікюрі – 2020 не можна не відзначити використання декоративних елементів: каміфубукі, гліттер, слюда, бульонкі. Правда, застосовувати їх слід дуже помірно, оскільки є ризик, що ваш ніжний манікюр втратить аристократизм і делікатність.

Ніжний манікюр – 2020 на короткі нігті

Короткі нігті стають все популярнішими у модниць. Жінки оцінили зручність цієї довжини, до того ж вона виглядає неймовірно стильно. Ніжний манікюр на коротких нігтях втілює актуальні тенденції. Кращі варіанти представляємо в нашому огляді.

Складно встояти перед матовим манікюром. Чарівність бархатистої, ніби припудреної фактури нікого не залишить байдужим. Якщо виконати такий дизайн в жіночних акварельних кольорах, ви отримаєте модний ніжний манікюр для коротких нігтів. Втілити це незвичайне рішення легко навіть в домашніх умовах, наклавши поверх звичайного покриття матовий топ.

Урізноманітнити матовий ніжний манікюр на коротких нігтях можна, додавши різноманітний дизайн. Наприклад, стильний negative space відмінно поєднується з матовим ефектом.

Що стосується форми, найкращу гармонію з ніжним манікюром на коротких нігтях створюють овал і м’який квадрат.

Ніжний манікюр на нігті мигдалеподібної форми

Мигдалеподібна форма нігтів зі злегка завуженим кінчиком вважається, мабуть, найбільш жіночною. Їй віддають перевагу дівчата, яким не чужі класична елегантність і стиль ретро. Ніжний манікюр на нігтях мигдалеподібної форми – це вічна класика. Він додасть вашим рукам неперевершеної витонченості.

Серед варіантів дизайну ніжного манікюру на мигдалеподібних нігтях не можна не згадати рожеву пастель, яка стане прекрасною базою для будь-якого оформлення. Ви можете зупинитися на однотонному покритті, а можете додати другий колір для ефекту color block або нанести вишуканий орнамент.

Надати розкішного лиску ніжному манікюру на мигдалеподібних нігтях допоможе невелика кількість дзеркальної втиркі або гліттеру. Однак важливо знати міру, інакше можна замість стриманої елегантності скотитися в старомодний кітч.

Френч на нігтях форми мигдаль – це базовий варіант для ніжного манікюру – 2020. Ви можете вибрати класичну версію, що імітує колір натурального нігтя, або виконати френч в пастельних відтінках.

На мигдалеподібних нігтьових пластинах дуже ефектно виглядає ніжний манікюр омбре. Чарівні переходи повітряних, акварельних відтінків створять неймовірний дизайн, яким хочеться милуватися.

 

Ніжний манікюр френч

Дизайн френч не потребує реклами – його знають всі. Цей варіант оформлення нігтів неймовірно популярний вже дуже довгий час. Його секрет в універсальності. Нейтральний френч вписується в офісний дрес-код, а тим, хто не скутий строгими рамками, сподобається версія яскравих відтінків.

Однак сьогодні ми поговоримо про ніжний манікюр френч, який буде доречним в будь-якій ситуації. Експериментуйте з кольором смужки. Кінчик нігтя в ніжному варіанті френча необов’язково повинен бути білим.

Внести свіжу нотку в звичну схему допоможе використання малюнків. Зробіть френч в пастельних відтінках, а два пальчика прикрасьте орнаментом.

До ніжного манікюру френч можна додати кольорові лунки. Стильно виглядає варіант з незафарбованою основою нігтя і кольоровими смужкою і лункою. Такий гібрид французького і місячного манікюру зробить вас наймоднішою взимку-2020.

Ніжний манікюр на овальні нігті

Ніжний манікюр просто створений для овальних нігтів, адже саме ця форма найбільш близька до природної і виглядає м’яко і жіночно.

В якості актуального дизайну ми пропонуємо спробувати різні версії нюдового відтінку. Нюдовий ніжний манікюр на овальних нігтях підійде і тим, чия професія вимагає стриманого стилю, і тим, хто просто віддає перевагу мінімалістичному дизайну. Стильний нюд виконується в вершково-кавовому, кремовому, рожевому і бежевому відтінках. Додати іскри дозволять блискітки дуже дрібного помелу з ефектом «зоряного пилу».

Манікюр з ніжними квітами підійде романтичним натурам. З таким дизайном варто бути обережно, оскільки є ризик отримати старомодний нейл-арт. Віддайте перевагу лаконічному малюнку з акварельним ефектом.

Ніжний манікюр на квадратні нігті

Сучасні тренди фокусуються на вишуканій простоті і мінімалізмі. Квадратні нігті якнайкраще підходять для втілення цього завдання. Їх строга форма прекрасно поєднується зі стриманим дизайном, одним з яких є ніжний манікюр.

Звичайно, серед топових нейл-артів можна виділити незабутній нюд. Додати родзинку допоможуть дрібні малюнки, ніби виконані легким розчерком пера. Це виглядає дуже свіжо і елегантно.

Однією з новинок ніжного манікюру на квадратних нігтях є negative space. Це новий напрямок в дизайні, при якому частина нігтя залишається «голою». За допомогою порожніх ділянок можна створювати хитромудрі візерунки, які виразно прикрасять ваш строгий, але одночасно ніжний манікюр в 2020 році.

Ніжний манікюр з малюнком

Ніжний манікюр з малюнком особливо популярний у наречених. Ажурні «мережива» на нігтях гарно доповнюють урочистий, романтичний образ. Звичайно, весілля – це привід дати волю фантазії, однак постарайтеся уникати надто пишних вензелів, занадто великої кількості стразів і об’ємних бульонок.

Делікатний ніжний манікюр з малюнком у техніці waterway фігурує в списку найбільш затребуваних дизайнів. Цей спосіб дозволяє створювати оригінальні композиції на нігтях навіть самостійно. Малюнок виконується по мокрому силікону Silicone clear gel. Якщо ви коли-небудь бачили, як малюють по воді, то ви приблизно уявляєте, як відбувається процес виконання нейл-арту в техніці waterway. Це справжня творчість, яка нікого не залишить байдужим.

Геометричні орнаменти, незважаючи на їх строгість, теж не суперечать ідеї ніжного манікюру з малюнком. Тонкі  буквально невагомі лінії дозволяють створити повітряну і витончену композицію, яка прикрасить нігті найстильніших панянок в 2020 році.

Ніжний манікюр зі стразами

Прекрасний б’юті-ритуал напередодні будь-якого свята – це ніжний манікюр зі стразами. Блискучі елементи роблять дизайн нігтів урочистим і по-справжньому розкішним.

Якщо ви думаєте, що стрази на нігтях – це минуле століття, подивіться на наші ідеї ніжного манікюру – 2020. Приклеївши стрази лише на пару нігтиків, ви додасте образу шарму.

Неймовірно елегантно виглядають натуральні нігті, прикрашені стразами. Покрийте нігтьову пластину прозорим лаком і наклейте кілька кристалів.

 

Нюдовий ніжний манікюр зі стразами виглядає стримано, але одночасно грайливо. Персиковий, рожевий, білий і бежевий найкращим чином поєднуються з блискучим декором.

Пастельна палітра лаків і гель-лаків також вдалий вибір для елегантного і ніжного манікюру зі стразами. М’ятний, лимонний і зефірний знаходяться в топі найбільш актуальних відтінків поточного сезону.

Ніжний манікюр з блискітками

Дизайн нігтів з блискітками має безліч різних варіантів. Ідеї ніжного манікюру з блискітками сподобаються навіть тим, хто віддає перевагу стриманому стилю.

Для самостійного нейл-арту можна використовувати як покриття з глітером, так і спеціальні сухі блискітки для дизайну нігтів. Також для створення ніжного манікюру з блискітками застосовується слюда або каміфубукі.

Щоб отримати ефектний образ, зробіть блискуче омбре в акварельних тонах. Блискітки можна зосередити на одній ділянці нігтя або розсіяти по всій поверхні.

Френч, в якому смужка викладена глітером, теж знаходиться в топі найбільш ніжних зимових манікюрів – 2020. З ним поруч розташувалися і всіма улюблені елегантні лунки. Подивіться, як вишукано виглядає сяюче виконання. Експериментуйте з формою лунки. Вона може бути не тільки округлої, а й загостреною або ж виглядати як перевернутий френч.

Кольори ніжного манікюру

Палітра лаків і гелів-лаків надзвичайно широка, але для ніжного манікюру підходять тільки певні відтінки. Перш за все це нюдові тони, які завжди актуальні і доречні: бежевий, світло-рожевий, нейтральний персиковий і вершковий. Друга група ніжних відтінків для манікюру – пастель. Уявіть собі будь-який яскравий колір, подумки розбавте його білим і отримаєте пастельний відтінок. Такий нейл-дизайн буде виглядати свіжо і жіночно.

Давайте розглянемо детальніше, як зробити модний манікюр ваших улюблених м’яких відтінків. Пропонуємо ідеї ніжного манікюру в різній колірній гамі, які відповідають тенденціям 2020 року.

Ніжно-рожевий манікюр

Ніжно-рожевий манікюр б’є всі рекорди популярності в цьому сезоні. Він виглядає досить нейтрально, щоб не привертати надто багато уваги, але при цьому досить яскраво, щоб зробити делікатний акцент на руках і нігтях.

Для базового ніжного манікюру вибирайте відтінки з домішкою тілесного. Ці складні, приглушені тони ідеально підходять для стильного повсякденного образу. Оскільки вони близькі до кольору шкіри, ваші пальці виглядатимуть довшими і витонченішими. А яка дівчина відмовиться від такого приємного бонусу?

Улюбленим манікюром в ніжних тонах традиційно є омбре. В ніжно-рожевому виконанні градієнтний дизайн підкорить серця романтичних панночок. Нейл-стилісти радять звернути увагу на градієнт із запиленого рожевого в сірий, сріблястий, білий або лавандовий.

Ніжно-блакитний манікюр

Однотонний ніжно-блакитний манікюр має багатий спектр відтінків. Для світлої шкіри вибирайте легкі тони з холодним підтоном. Більш темну шкіру красиво відтіняють насичені блакитні відтінки.

Стильне рішення для вашого ніжно-блакитного манікюру – нанести блакитне покриття тільки на кілька нігтів, залишивши інші «голими». Так робили нейл-стилісти на багатьох модних показах.

У цій гамі також ефектно виглядає градієнт. Спробуйте «розтягнути» перехід кольору від першого пальця до останнього, використовуючи різні тони блакитного спектру. Ви отримаєте так званий вертикальний градієнт.

До ніжно-блакитного манікюру можна додати інші пастельні відтінки. Блакитний вигідно поєднується з кольором лимонного сорбета, рожевим і бузковим, а також з золотом і сріблом. На тлі блакитного і бірюзового прекрасно виглядають малюнки з тонких білих ліній. Такі графічні композиції зроблять ваш ніжний манікюр по-справжньому унікальним.

Ніжний матовий манікюр

Серед модних тенденцій ніжного манікюру не можна не відзначити матовий ефект. Він чудово доповнює пастельні нігті, створюючи незвичайну і стильну текстуру.

Ніжний матовий манікюр підійде жінкам будь-якого віку і з будь-якими стильовими уподобаннями. Це дійсно універсальний варіант. Його особлива принадність у тому, що він виглядає оригінально навіть у поєднанні з базовими відтінками. Матовий нюд дозволяє створити сучасний образ в дусі останніх тенденцій. Але не менш модним в 2020-му буде і ніжний матовий манікюр в пастельних тонах.

Модні віяння прихильні до небанальних рішень, таким як «голий» манікюр з матовим фінішем. Він також відомий як дизайн negative space. На квадратних нігтях цей варіант виглядає футуристично, а на округлій формі – більш м’яко і повітряно.

Ніжний світлий манікюр

Сучасні техніки нігтьового дизайну дозволяють втілити в життя будь-яку задумку. Ніжний світлий манікюр можна виконати різними способами і в різних відтінках. Пропонуємо наймодніші варіанти.

Якщо ви за оригінальність, вибирайте мармуровий манікюр. Його точно не можна назвати банальним. Створити ефект каменю на нігтях можна самостійно, для цього вам знадобляться два відтінки гелю-лаку, база, закріплююче покриття і тонка кисть. Ніжний світлий манікюр з мармуровими прожилками найчастіше виконують в натуральних відтінках. Якщо вам це здається нудним, створюйте свою власну фактуру каменю, використовуючи пастельні тони, додаючи слюду або гліттер.

Завзятим модницям пропонуємо спробувати ніжний світлий манікюр «бите скло». Він виконується за допомогою блискучих плівок і фольги. Ви можете вибрати плівку в колір основного покриття або зіграти на контрасті. Для найбільш реалістичного ефекту скла залиште нігті прозорими.

Поділись


Новини партнерів