Маска для обличчя – це особливий продукт, який забезпечує шкірі інтенсивний догляд, завдяки присутності в рецептурі великої кількості активних компонентів. До підбору такого засобу слід поставитися відповідально, адже він здатен успішно впоратися з найбільш поширеними або, навпаки, досить вузькими проблемами. Більшість варіантів мають пролонговану дію, тому використовуються переважно курсами – 1-3 рази на тиждень протягом місяця. На сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP представлена ​​різноманітна колекція цих продуктів. Для зручності відвідувачів каталог розділений на категорії за різними ознаками, наприклад, в залежності від особливостей рецептури, вікового призначення, за часом застосування.

Вибираємо найкращий варіант

На MAKEUP представлені маски для обличчя різних форм і текстур:

  • Кремові. Зазвичай рекомендуються для сухої, тонкої шкірою. Надають живильну дію, особливо ефективні в холодну пору. Серед додаткових можливостей відзначимо антивіковий ефект, вирівнювання тону, надання блиску. Вважаються класичним засобом для базового догляду за шкірою.
  • Гелеві. Легко вбираються, створюють відчуття свіжості й прохолоди, підходять для жирних і комбінованих покривів, відрізняються легкою текстурою, не створюють відчутного плівки під час нанесення.
  • Порошкові. Базовими є засоби, які виготовляються тільки на основі альгінової кислоти й призначені переважно для зволоження, зняття запалень, розгладження поверхні. На MAKEUP також представлені варіанти з різними добавками – з колагеном для виконання ліфтингу, з аскорбіновою кислотою для освітлення дерми та відновлення її структури, з гіалуроновою кислотою для підвищення еластичності і зменшення вікових проявів шкіри.

Продукт випускається переважно у вигляді порошку, який слід розвести водою в певній пропорції. Особливістю цього продукту є швидке застигання, тому новачкам не завжди вдається рівномірно його розподілити. На MAKEUP можна замовити спеціальний активатор, який використовується для розведення замість води. Цей засіб не тільки дещо уповільнює процес полімеризації, а й доповнює дію маски новими можливостями.

  • Тканинні. Найпростіший варіант для застосування в дорожніх умовах, коли необхідно швидко позбутися від слідів втоми, відновити блиск і свіжість покривів, вирівняти тон. Одноразове пакування у вигляді саше займе мінімум місця в дорожній сумці. Виготовляються з нетканого матеріалу та мають спеціальні прорізи для носа, очей і рота. Заявлену дію забезпечує спеціальне просочення з досить різноманітним складом. Для чутливої ​​шкіри краще підбирати варіанти з невеликою кількістю компонентів (переважно традиційних), щоб знизити ризик алергічних реакцій. Такі засоби не щільно прилягають до обличчя, тому не створюють відчуття замкнутого простору, що особливо важливо при клаустрофобії.
  • Гідрогелеві. За текстурою нагадують желе, виготовлені з полімерного матеріалу, який здатний утримувати вологу всередині пір. Також відзначимо досить широкий спектр додаткових можливостей – підтягування контурів, освітлення пігментації, зменшення глибини зморшок, загоєння дрібних ушкоджень, підвищення пружності. Важлива особливість – при нанесенні повністю повторює рельєф,

Порядок нанесення, необхідність змивання та тривалість процедури залежать від форми продукту й рекомендацій виробника. На MAKEUP представлені тільки оригінальні маски для обличчя, виготовлені відомими косметичними брендами. Кожен варіант супроводжується фотографією й керівництвом по застосуванню.